• TNS ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ - (05-950-3065)
  • TNS ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ - (05-950-3065)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ - (05-950-3065)

42386
5204558461541
2,68 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns σουρωτηρι πλαστικο 4 χρωματα 71568

Το Tns σουρωτήρι πλαστικό 4 χρωμάτων 71568 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και τα 4 διαφορετικά χρώματα που προσφέρει, το Tns σουρωτήρι είναι ο τέλειος βοηθός στην κουζίνα σας. Εύκολο στη χρήση και ανθεκτικό, θα σας βοηθήσει να ετοιμάζετε τις αγαπημένες σας συνταγές με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας Tns σουρωτήρι τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 1,06 €

Merito spray maxi 525ml

Το Merito spray maxi 525ml είναι το ιδανικό προϊόν για τον καθαρισμό και την απολύμανση του σπιτιού σας. Με τη δύναμη της φόρμουλας του, απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά τους λεκέδες και τις βακτήριες, αφήνοντας ένα φρέσκο και καθαρό άρωμα σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αποκτήστε το Merito spray maxi 525ml σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιεινό χώρο διαβίωσης!
Τιμή 3,21 €

SIDIRELA ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ (12φύλλα)

Η SIDIRELA ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με τα 12 φύλλα της, προσφέρει υψηλή ποιότητα και αποτελεσματική προστασία ενάντια στα βακτήρια. Μην αφήνετε τα βακτήρια να εισβάλλουν στον χώρο σας, επιλέξτε SIDIRELA για μια καθαρή και υγιή περιβάλλον. Αποκτήστε τη SIDIRELA ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ τώρα και δώστε στον εαυτό σας την ασφάλεια που χρειάζεται.
Τιμή 0,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Haribo MAOAM ζαχαρωτά με γεύση raspberry 22gr

Τα MAOAM ζαχαρωτά με γεύση raspberry 22gr της εταιρίας Maoam είναι ο απόλυτος συνδυασμός γλυκού και φρουτώδους γεύσης που θα σας κάνει να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την απαλή γεύση της raspberry σε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης που προσφέρουν τα MAOAM ζαχαρωτά!
Τιμή 0,18 €

Μιτσικέλι φυσικό μεταλλικό νερό 6x1,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ» εμφιαλώνεται στην πηγή «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ». Το νερό χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία οδηγείται από το σημείο της υδροληψίας σε υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης, μέσω ενός δικτύου ανοξείδωτων σωληνώσεων.

Τιμή 1,35 €

Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 10τεμ

Οι Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 10τεμ της εταιρίας Premium είναι η τέλεια επιλογή για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτουν ανθεκτικότητα και αξιοπιστία που θα σας διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Με τις Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης, η οργάνωση των εγγράφων σας γίνεται παιχνιδάκι, ενώ το στυλ και η κομψότητά τους θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε γραφείο. Αποκτήστε τ
Τιμή 0,48 €

Κύκνος χυμός τομάτας 3x250ml

Παραδοσιακή πασσάτα με απαλή υφή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, συμπυκνωμένη ή αραιωμένη, σχεδόν σε όλα τα φαγητά με βάση τη ντομάτα.

Ιδανική για σπιτικές σάλτσες ζυμαρικών, σάλτσες για πίτσα, για λαδερά και κοκκινιστά.

Τιμή 1,45 €