• SIDIRELA ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ (12φύλλα)  - 1
  • SIDIRELA ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ (12φύλλα)  - 1

SIDIRELA ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ (12φύλλα)

Η SIDIRELA ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με τα 12 φύλλα της, προσφέρει υψηλή ποιότητα και αποτελεσματική προστασία ενάντια στα βακτήρια. Μην αφήνετε τα βακτήρια να εισβάλλουν στον χώρο σας, επιλέξτε SIDIRELA για μια καθαρή και υγιή περιβάλλον. Αποκτήστε τη SIDIRELA ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ τώρα και δώστε στον εαυτό σας την ασφάλεια που χρειάζεται.
40444
5203642126847
0,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πιατα επαναχρησιμοποιουμενα 17cm 40τεμ lariplast

Τα Πιατα επαναχρησιμοποιουμενα 17cm 40τεμ lariplast είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας εκδήλωση! Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτά τα πιάτα είναι ανθεκτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά. Με το μοντέρνο σχεδιασμό τους και το μέγεθος 17cm, θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε τα τώρα και δημιουργήστε μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας!
Τιμή 2,53 €

TNS ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (YH-028)

Η TNS βούρτσα μαλλιών είναι το απόλυτο εργαλείο για να δημιουργήσετε τα πιο λαμπερά και λεία μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν. Με τις 4 διαφορετικές αποχρώσεις που προσφέρει, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά χτενίσματα και να ανανεώσετε το look σας με ένα απλό πέρασμα. Αποκτήστε την TNS βούρτσα μαλλιών τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο κίνημα!
Τιμή 1,80 €

ΚΥΚΛΩΨ ΚΟΥΒΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 16 lit

Το ΚΥΚΛΩΨ ΚΟΥΒΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 16 lit είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε γεωργό και αγρότη. Με χωρητικότητα 16 λίτρων, αυτός ο κουβάς είναι ανθεκτικός και λειτουργικός για κάθε χρήση. Είναι ο συνοδοιπόρος σας στην καθημερινή εργασία στο αγρόκτημα και θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με απόλυτη επιτυχία. Αποκτήστε τον ΚΥΚΛΩΨ ΚΟΥΒΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 16 lit σήμερα και κάντε τη ζωή σας στο αγρόκτημα ευκολότερη και πιο αποτελεσματική!
Τιμή 4,95 €

TWIN ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ 30 ΜΕΤΡΑ

Ανανεώστε την εμφάνιση των προϊόντων σας με την TWIN ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ 30 ΜΕΤΡΑ. Με αυτή τη μεμβράνη, η συσκευασία των προϊόντων σας θα είναι πάντα προστατευμένη και αιχμηρή. Αποκτήστε την τώρα και δώστε νέα ζωή στην εμφάνισή σας!
Τιμή 1,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Το εκλεκτό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3x1kg

Το εκλεκτό αλεύρι για όλες τις χρήσεις σε συσκευασία 3x1kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κουζίνα. Αυτό το πολυχρηστικό αλεύρι καλύπτει μια ευρεία γκάμα συνταγών, από ψωμί και ζυμαρικά μέχρι γλυκά και πίτες.

Τιμή 3,07 €

Καγιά ρίγανη 500gr

Ρίγανη της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Κυριαρχεί στις κουζίνες της Μεσογείου και ιδιαίτερα στην ελληνική και την ιταλική, όπου είναι απαραίτητη σε ντοματοσαλάτες, σάλτσα για πίτσα ή σπαγγέτι, σουβλάκια και γενικότερα ψητά κρέατα,αλλά και ψάρια. Είναι ιδιαίτερα αρωματική και η γεύση της είναι ευχάριστη, έντονη και ελαφρά πικρή. Συνδυάζεται με λεμόνι, δενδρολίβανο, μαϊντανό, σκόρδο, μαντζουράνα, μουστάρδα, θυμάρι, θρούμπι και φασκόμηλο.

Τιμή 3,72 €

Santa Maria tortilla chips με τυρί 475gr

Οι Santa Maria tortilla chips με τυρί 475gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με την απίστευτη γεύση του τυριού και την τραγανή υφή των τσιπς, θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλα τα άλλα σνακ. Απολαύστε τις μόνες τους ή συνοδεύστε τις με salsa και guacamole για μια ακόμα πιο γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τις Santa Maria tortilla chips με τυρί 475gr και απολαύστε τη γεύση!
Τιμή 4,99 €

Haribo ζελεδάκια berries με γεύση βατόμουρο 100gr

Τα Haribo ζελεδάκια berries είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιέχει διάφορα φρούτα του δάσους, όπως φράουλες, μούρα και βατόμουρα. Έχουν μια μαλακή υφή και γεμίζουν το στόμα με γεύση φρούτων. Κάθε συσκευασία περιέχει 100 γραμμάρια ζελεδάκια, ιδανικά για να τα απολαύσετε ως γλυκό σνακ ή σαν γλυκό κατάληλο για να μοιραστείτε με φίλους και οικογένεια. Απολαύστε τα Haribo ζελεδάκια berries και ανακαλύψτε τη γεύση τους!

Τιμή 1,12 €