• SELECT ΨΩΜΑΚΙ HOT DOG ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ (4τμχ.) - (ΣΤΑΡΕΝΙΟ) (01-00-428)
  • SELECT ΨΩΜΑΚΙ HOT DOG ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ (4τμχ.) - (ΣΤΑΡΕΝΙΟ) (01-00-428)

SELECT ΨΩΜΑΚΙ HOT DOG ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ (4τμχ.) - (ΣΤΑΡΕΝΙΟ) (01-00-428)

42211
5202386004008
1,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πιατοθηκη ντουλαπιου διαφορες διαστασεισ

Η πιατοθήκη ντουλαπιού είναι ένα πρακτικό και λειτουργικό αξεσουάρ που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα πιάτα σας με έναν εύκολο και κομψό τρόπο. Διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις, ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας και να εξυπηρετεί τον χώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποκτήστε τώρα τη δική σας πιατοθήκη ντουλαπιού και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργική κουζίνα!
Τιμή 3,17 €

Κυκλωψ καπακι φουρνου μικροκυματων φ30 μεγαλο

Το Κυκλωψ καπάκι φούρνου μικροκυμάτων φ30 μεγάλο είναι ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη στην κουζίνα! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό προϊόν που θα σας διευκολύνει στο μαγείρεμα καθημερινά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα καπάκια φούρνου μικροκυμάτων στην αγορά!
Τιμή 2,06 €

V master 2 παγιδες κολλας 2τεμ μεσαια ποντικια, κατσαριδες, μυρμηγκια

Οι V Master 2 παγίδες κόλλας 2τεμ μεσαία είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη κοντά σας στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα τους, δεν θα αφήσουν κανένα επιβλαβές έντομο να ξεφύγει. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο χωρίς ενοχλητικά έντομα.
Τιμή 2,14 €

RAID ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ 1+1 (120 ΝΥΧΤΕΣ)

Αφήστε πίσω σας τις ενοχλητικές μύγες και απολαύστε έναν ύπνο χωρίς ενοχλήσεις με το RAID ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ 1 1 (120 ΝΥΧΤΕΣ). Η απόλυτη λύση για να απομακρύνετε τα κουνούπια από τον χώρο σας και να απολαύσετε μια ατελείωτη νύχτα ξεκούραστου ύπνου. Μην αφήνετε τίποτα να σας ενοχλεί, επιλέξτε RAID και απολαύστε την αίσθηση της ελευθερίας.
Τιμή 6,05 €

Κορυφαία προϊόντα

AIM οδοντόβουρτσα gentle care μαλακή

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM σε μαύρο χρώμα, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Σκληρότητα: Soft

Τιμή 1,26 €

Όλυμπος ταχίνι με πορτοκάλι 300gr

Το ταχίνι της εταιρείας Όλυμπος προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό σουσαμιού, ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια υφή. Έχει υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών, φυτικών ινών και αμινοξέων. Ιδανικό για επάλειψη σε ψωμί ή μια θρεπτική προσθήκη σε κάθε συνταγή.

Τιμή 3,58 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη μωβ 1,25lt

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,29 €