• V master 2 παγιδες κολλας 2τεμ μεσαια  ποντικια, κατσαριδες, μυρμηγκια  - 1
  • V master 2 παγιδες κολλας 2τεμ μεσαια  ποντικια, κατσαριδες, μυρμηγκια  - 1

V master 2 παγιδες κολλας 2τεμ μεσαια ποντικια, κατσαριδες, μυρμηγκια

Οι V Master 2 παγίδες κόλλας 2τεμ μεσαία είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη κοντά σας στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα τους, δεν θα αφήσουν κανένα επιβλαβές έντομο να ξεφύγει. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο χωρίς ενοχλητικά έντομα.
34962
5200138990111
2,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΨΥΓΕΙΟ ΦΕΛΙΖΟΛ ΠΙΚ ΝΙΚ - (32lit)

Το ψυγείο Φελίζολ Πικ Νικ με χωρητικότητα 32 λίτρων είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και δροσερά. Με μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το ψυγείο θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Μην αφήσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την άριστη ποιότητα και λειτουργικότητα αυτού του υπέροχου προϊόντος!
Τιμή 7,04 €

V master 3 παγιδες κολλας 2τεμ μεγαλη ποντικια, κατσαριδες, μυρμηγκια

Οι V master 3 παγίδες κόλλας 2τεμ μεγάλη είναι ο απόλυτος εχθρός των ποντικιών, κατσαρίδων και μυρμηγκιών. Με την απίστευτη αποτελεσματικότητά τους, αυτές οι παγίδες θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά εντόματα με ευκολία και γρήγορα. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε έναν χώρο χωρίς ενοχλητικά ζώα!
Τιμή 3,15 €

Tns κουτι αποθηκευσης 25lt μ-11295/d

Ανακαλύψτε το ιδανικό κουτί αποθήκευσης 25lt μ-11295/d της εταιρίας Tns και διατηρήστε τα αγαπημένα σας αντικείμενα οργανωμένα και προστατευμένα. Με λειτουργικό και στυλάτο σχεδιασμό, το κουτί αποθήκευσης Tns θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και εύκολα προσβάσιμο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια οργανωμένη και λειτουργική καθημερινότητα.
Τιμή 4,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Proderm ενυδατικη κρεμα 200ml

Η Proderm ενυδατική κρέμα 200ml είναι το μυστικό για απαλό, λαμπερό και υγιές δέρμα. Με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την απαλή και αναζωογονημένη. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε μέρα.
Τιμή 5,19 €

Wet Hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια λεμόνι 72τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα. Με άρωμα φρεσκάδας λεμονιού. Δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, ενώ προστατεύουν αποτελεσματικά από τα μικρόβια (βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476).

Είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 1,72 €

Ήλιος σόδα 350gr

Η σόδα χρησιμοποιείται για να απελευθερώσει τη νοστιμιά των λαχανικών και να διατηρήσει το πράσινο χρώμα των φύλλων κατά το βράσιμο, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ στο νερό που βράζει. Μαλακώνει το κρέας αφήνοντάς το στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μειώνει την οξύτητα της ντομάτας με την προσθήκη μιας πρέζας κατά το μαγείρεμα. Στα γλυκίσματα, όταν αναμιχθεί με αλεύρι, βοηθάει να φουσκώσει το ζυμάρι. Τέλος μπορείτε να παρασκευάσετε τη δική σας σπιτική χωνευτική σόδα, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ σόδα σε 1 ποτήρι νερού.

Τιμή 1,54 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο για αγόρια & κορίτσια 750ml

Το απαλό σαμπουάν & αφρόλουτρο για αγόρια & κορίτσια SEPTONA Calm n Care Kid, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας.

0% παραβένες, αλλεργιογόνα, οινόπνευμα, σαπούνι, χρωστικές.

Σύνθεση που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών. Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Τιμή 3,29 €