• ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΥΡΑ 330ml - (ΦΙΑΛΗ) (ΜΑΥΡΗ)
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΥΡΑ 330ml - (ΦΙΑΛΗ) (ΜΑΥΡΗ)

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΥΡΑ 330ml - (ΦΙΑΛΗ) (ΜΑΥΡΗ)

41903
5200400301591
1,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΔΥΟΣΜΟΣ

Η ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΔΥΟΣΜΟΣ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που συνδυάζει τη φρεσκάδα της μαστίχας με το δροσερό άρωμα του δυόσμου. Με μια μόνο γεύση, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από αισθήσεις και γεύσεις. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΔΥΟΣΜΟΣ τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 0,81 €

Θηκη μνημοσυνου 50τεμ sf250/b

Η θήκη μνημοσύνου 50 τεμαχίων sf250/b είναι η ιδανική λύση για την ασφαλή αποθήκευση των μνημονίων σας. Με το μοντέρνο της σχεδιασμό και την ανθεκτική της κατασκευή, θα προστατεύει τις αναμνήσεις σας για χρόνια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα αναβαθμίσει την οργάνωση και την αισθητική του χώρου σας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την απόλυτη προστασία για τις αναμνήσεις σας!
Τιμή 7,13 €

Αλλατινη soft kings cookie χ, ζαχαρη 160gr, dark choco

Το Αλλατινη soft kings cookie χ, ζαχαρη 160gr, dark choco είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν βασιλιάς και να απολαύσετε την γλυκιά γεύση του dark choco. Με ένα μόνο δάγκωμα, θα ανακαλύψετε την τέλεια συνδυασμό γεύσεων που θα σας κερδίσει αμέσως. Μη διστάσετε, απλά δοκιμάστε το και θα καταλάβετε!
Τιμή 2,20 €

Ratchet & Clank (Hits) PS4

Έτσι γεννιούνται οι θρύλοι στο PlayStation κι εσείς θα το δείτε από πρώτο χέρι με έναν ολοκαίνουργιο φανταστικό τρόπο. Λίγο μετά την επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων, ξαναζήστε την ξεκαρδιστική ιστορία όπου ο τριχωτός μηχανικός Ratchet της φυλής Lombax γίνεται φίλος με το ανυπάκουο ρομπότ σκοπιάς Clank. Φορέστε τη διαστημική σας στολή και ετοιμαστείτε γι' αυτήν την επανασχεδιασμένη, συναρπαστική περιπέτεια με νέα παιχνίδια, αρχηγούς και επίπεδα που δεν υπήρχαν στον πρώτο τίτλο του PlayStation. Σώστε το γαλαξία με ακόμα περισσότερα όπλα και gadget στο ήδη πρωτότυπο οπλοστάσιο της σειράς και απολαύστε εκπληκτικά πλάνα από την ίδια την ταινία καθώς και εκθαμβωτικά γραφικά που αξιοποιούν στο έπακρο τις απίστευτες δυνατότητες του PS4.

Τιμή 15,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη gold παχύρρευστη 1200ml

Η Χλωρίνη KLINEX Ultra Protection Gold προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρις στην ενισχυμένη σύνθεσή της με τη μοναδική και κατοχυρωμένη τεχνολογία C-Tac. Λίγες μόνο σταγόνες εχουν τη δύναμη να λευκανουν, να καθαρίσουν τη βρωμιά και να απολυμάνουν σε όλο το σπίτι. Η απολυμαντική δράση της Χλωρίνης® KLINEX Ultra Protection διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα στις επιφάνειες, όταν χρησιμοποιείται αδιάλυτη. και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων.

Τιμή 2,87 €

Spark spray κατά των αλάτων 750ml

Καθαριστικό spray της εταιρείας Spark, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 2,82 €

Elephant mini πρέτσελς με μέλι και μουστάρδα 70gr

Τα πρέτζελ Elephant της εταιρείας Alka είναι ψημένα σε φούρνο, τραγανά και λεπτά με γεύση μέλι, μουστάρδα και κρεμμύδι. Απολαύστε το σε συνδυασμό με τυρί κρέμα και φρέσκες ντομάτες, σαλάμι ή σκέτο ως απλό σνακ. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών, κατάλληλο για χορτοφάγους.

Τιμή 0,98 €