• ΠΗΡΟΥΝΙ ΦΑΓΗΤΟΥ olivia (402)(20.4cm)  - 1
  • ΠΗΡΟΥΝΙ ΦΑΓΗΤΟΥ olivia (402)(20.4cm)  - 1

ΠΗΡΟΥΝΙ ΦΑΓΗΤΟΥ olivia (402)(20.4cm)

Το πηρούνι φαγητού Olivia είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τα γεύματά σας με άνεση και στυλ. Με μήκος 20.4cm, αυτό το πηρούνι είναι ιδανικό για κάθε είδους φαγητό, ενώ η κομψή του σχεδίαση θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Αποκτήστε το πηρούνι φαγητού Olivia τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
37906
5209800098049
0,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NAVA ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ inox 2mm (3τεμ.) - (10-127-023)

Η κουτάλα γλυκού NAVA inox 2mm είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την κομψή της σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η σειρά κουταλιών θα σας βοηθήσει να ετοιμάζετε τις αγαπημένες σας γλυκές λιχουδιές με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τώρα το σετ NAVA κουταλάκια γλυκού και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 1,76 €

ΣΚΕΥΟΣ PP ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΚΑΠΑΚΙ 950cc - (50τεμ.) (21x14x6,5cm)

Το Σκεύος PP Μαύρο με Διαφανές Καπάκι 950cc είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με διαστάσεις 21x14x6,5cm και χωρητικότητα 950cc, αυτό το σκεύος είναι ιδανικό για τη μεταφορά και αποθήκευση φαγητού. Η μαύρη χροιά του δίνει ένα μοντέρνο και κομψό στυλ, ενώ το διαφανές καπάκι επιτρέπει να βλέπετε εύκολα το περιεχόμενο του. Με το πακέτο των 50 τεμαχίων, αυτό το σκεύος θα καλύψει κάθε ανάγκη σας στην κουζίνα
Τιμή 14,41 €

ZERO CANDIES ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 32G ESPRESSO

Οι ZERO CANDIES ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 32G ESPRESSO είναι ο ιδανικός συνοδός για μια γευστική εμπειρία. Απολαύστε την απίστευτη γεύση του espresso χωρίς την προσθήκη ζάχαρης, για ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ που θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε τις ZERO CANDIES ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 32G ESPRESSO τώρα και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 0,89 €

Μαλαματίνα ρετσίνα ασκός 3lt

Η ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΡΕΤΣΙΝΑ 3lit είναι ένα εξαιρετικό κρασί που θα σας μεταφέρει στην γραφική Ελλάδα με κάθε γουλιά. Με τη φρουτώδη γεύση της και το δροσερό της άρωμα, αυτή η ρετσίνα θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την με φίλους και οικογένεια και ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
Τιμή 8,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο. Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ "μωρουδιακό" άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 3,39 €

Caprice πουράκια 2x115gr

Τραγανή γκοφρέτα και απαλή γέμιση που λιώνει στο στόμα και απογειώνει τις αισθήσεις. Μία μοναδική συνταγή που σε ξεσηκώνει και σε κάνει να μην μπορείς να φας μόνο ένα… Ιδανική επιλογή για εσένα και την παρέα σου, σε καθημερινές αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές.

Τιμή 3,31 €

Batiste dry shampoo original 200ml

Το Batiste dry shampoo original 200ml είναι η ιδανική λύση για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας χωρίς να χρειάζεται να τα πλύνετε. Με τη μοναδική του σύνθεση απορροφά γρήγορα το λίπος από τη ρίζα των μαλλιών σας, χαρίζοντάς τους ένα φρέσκο και ανανεωμένο look. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 3,66 €

Μύλοι Αγίου Γεωργίου ξηρή μαγιά 3x8gr

Η νέα Ξηρή Μαγιά των Μύλων Αγίου Γεωργίου, ολοκληρώνει τη διαδικασία ζυμώματος στο σπίτι και το γεμίζει με αρώματα φρεσκοψημένου ψωμιού και πολλών ακόμα αρτοσκευασμάτων! Ταιριάζει απόλυτα σε όλες τις συνταγές ζύμης που απαιτείται η χρήση μαγιάς. Δοκιμάστε τη στη συνταγή του ψωμιού σας χρησιμοποιώντας τον συνδυασμό τριών αλεύρων, Αλεύρι για Όλες τις Χρήσης, Ζυμωτό και Ολικής των Μύλων Αγίου Γεωργίου για να απογειώσετε την γεύση του! Δεν χρειάζεται διάλυση και χρησιμοποιείται κατευθείαν στο αλεύρι!

Τιμή 1,04 €

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με την αναζωογονητική αλόη, προσφέρουν απαλότητα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Απορροφούν γρήγορα και είναι εξαιρετικά απαλά, κάνοντας την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρουν τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby!
Τιμή 15,63 €
  • Πακέτο