• Ποδιά σερβιτόρου με μισή τσέπη μαύρη one size 03-265
  • Ποδιά σερβιτόρου με μισή τσέπη μαύρη one size 03-265

Ποδιά σερβιτόρου με μισή τσέπη μαύρη one size 03-265

Αν ψάχνετε για μια ποδιά σερβιτόρου που συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα, τότε η μαύρη ποδιά σερβιτόρου με μισή τσέπη one size 03-265 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Με κομψό μαύρο χρώμα και μια ευρύχωρη τσέπη, αυτή η ποδιά θα σας βοηθήσει να είστε πάντα οργανωμένοι και στυλάτοι κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Αποκτήστε την τώρα και ξεχωρίστε σε κάθε εργασιακή σας εμφάνιση!
22598
5202758032653
8,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE TIME (SINGLE WALL) (8οz) - (50τεμ.)

Το ποτήρι χαρτίνο Coffee Time είναι ο τέλειος σύντροφος για τον πρωινό σας καφέ! Με μοναδικό design και χωρητικότητα 8oz, είναι ιδανικό για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας ρόφημα όπου και αν βρίσκεστε. Η ποιότητα και η αντοχή του χαρτινού υλικού του θα σας ενθουσιάσει, ενώ η συσκευασία των 50 τεμαχίων θα σας καλύψει για πολλές μέρες. Απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και άνεση με το ποτήρι χαρτίνο Coffee Time!
Τιμή 1,37 €

Soffici καραμελες 300gr, με φρουτα

Οι Soffici καραμέλες 300gr με φρούτα είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείτε τη γλυκιά απόλαυση των φρούτων σε κάθε δαγκωμό. Απολαύστε την αναζωογονητική γεύση των φρέσκων φρούτων σε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε τις Soffici καραμέλες τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως!
Τιμή 2,06 €

Πιατοθηκη τa-130

Η πιατοθήκη τa-130 είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση των πιάτων σας στην κουζίνα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέρει μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της, θα δώσει ένα αισθητικό προσωπικό στυλ στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τώρα την πιατοθήκη τa-130 και απολαύστε μια οργανωμένη και κομψή κουζίνα!
Τιμή 4,08 €

Καμινετο & φιαλη valve 500gr, piezzo

Η φιάλη valve 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για τον χώρο τους. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή της, αυτή η φιάλη θα σας προσφέρει μια ασφαλή και αποτελεσματική λύση για κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη.
Τιμή 20,57 €

Κορυφαία προϊόντα

Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου summer apples 250ml

Το ανταλλακτικό αρωματικό χώρου summer apples 250ml της εταιρίας Scents θα σας ταξιδέψει σε μια εξωτική και φρέσκια εμπειρία. Η φρουτώδης μυρωδιά των καλοκαιρινών μήλων θα γεμίσει τον χώρο σας με αναζωογονητικό άρωμα που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και δροσεροί. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας στον χώρο σας!
Τιμή 1,76 €

De cecco ζυμαρικά penne rigate no41 500gr

De Cecco. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την τέλεια υφή των ζυμαρικών πένες ριγκάτε no41 από την De Cecco. Με ποιοτικά υλικά και προσεκτική επεξεργασία, αυτά τα ζυμαρικά θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε μια γεύση από την Ιταλία. Απολαύστε την παράδοση και την ποιότητα της De Cecco με κάθε μπουκιά.
Τιμή 1,69 €

Ultrex σαμπουάν αντιπιτυριδικό intense hydration για γυναίκες κατά της ξηροδερμίας 360ml

Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν για Γυναίκες Για Ξηροδερμία Με εκχύλισμα κάκτου, προσφέρει εντατική ενυδάτωση για υγιή επιδερμίδα και όμορφα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες. Βοηθά στην ενδυνάμωση της επιδερμίδας.

Τιμή 3,21 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού