Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΠΟΤΗΡΙ ΓΥΑΛΙΝΟ ΝΕΡΟΥ 30cl (3τεμ.) - (TT777)

Το ποτήρι γυαλίνο νερού 30cl (3τεμ.) της εταιρίας είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε στιγμή της ημέρας. Κομψό, λειτουργικό και πρακτικό, αυτό το ποτήρι θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας κατά την κατανάλωση νερού. Με κρύσταλλο λείο γυαλί, αυτό το ποτήρι έχει μια μοντέρνα εμφάνιση που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη σας. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ και απολαύστε το νερό σας με στυλ!
41375
5204558464474
2,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE (3x250gr.) - (-10%)
Περιορισμένη προσφορά!

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE (3x250gr.) - (-10%)

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση των ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE με την ειδική προσφορά -10%! Απολαύστε την τραγανή υφή και τον απολαυστικό γευστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Κανονική τιμή 4,95 € Τιμή 4,83 €
  • -0,12 €
  • -0,12 €

TNS ΚΑΡΟΤΣΙ ΛΑΙΚΗΣ 33lit - (SHOPPING) (WR3050-3C)

Το TNS ΚΑΡΟΤΣΙ ΛΑΙΚΗΣ 33lit - (SHOPPING) (WR3050-3C) είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε αγορά. Με τη μεγάλη χωρητικότητά του 33 λίτρων, μπορείτε να μεταφέρετε άνετα όλα τα αγοραστικά σας αντικείμενα χωρίς κόπο. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Με το TNS ΚΑΡΟΤΣΙ ΛΑΙΚΗΣ 33lit - (SHOPPING) (WR3050-3C) θα κάνετε τις αγορές σας με άνεση και στυλ.
Τιμή 10,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 1kg

Το Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 1kg είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε λάμψη και τέλεια τραγανότητα στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση του, θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο απολαυστικά. Αποκτήστε το Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 1kg τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 7,32 €

Ζαρτινιέρα μεταλλική No60

Η Ζαρτινιέρα μεταλλική No60 είναι μια μεταλλική λεκάνη ή γλάστρα που χρησιμοποιείται για την καλλωπισμό του κήπου ή του μπαλκονιοϋ προσφέροντας ένα όμορφο και λειτουργικό στοιχείο στον χώρο σας. Η Ζαρτινιέρα μεταλλική No60 έχει μέγεθος και σχήμα που την καθιστούν ιδανική για φυτά και λουλούδια με μεγαλύτερες ρίζες. Είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και έχει μακρόχρονη αντοχή.
Τιμή 3,00 €

Pantene σαμπουάν clarifying για μαλλιά με τάση λιπαρότητας 400ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Βαθύς Καθαρισμός καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V για ενδυνάμωση. Ελαφριά σύνθεση που καθαρίζει σε βάθος, για όλους τους τύπους μαλλιών, για απίστευτα καθαρά μαλλιά χωρίς βάρος. Το σαμπουάν καθαρισμού προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζονται τα μαλλιά σας: ανανεώνει τα μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες αφαιρώντας τη λιπαρότητα, του καθημερινούς ρύπους και τα κατάλοιπα των προϊόντων styling, αφήνοντας τα μαλλιά καθαρά, όμορφα και με υγιή εμφάνιση.

Τιμή 3,79 €

Pantene conditioner color protect 250ml

Το Pantene conditioner color protect 250ml προστατεύει το χρώμα των μαλλιών σας και τα κάνει λαμπερά και απαλά. Αποκτήστε τώρα τα πιο λαμπερά και προστατευμένα μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν!
Τιμή 2,72 €