• NESTLE ΒΡΕΦΙΚΗ ΤΡΟΦΗ 190gr. - (ΒΑΖΟ) (ΜΟΣΧΑΡΙ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ)
  • NESTLE ΒΡΕΦΙΚΗ ΤΡΟΦΗ 190gr. - (ΒΑΖΟ) (ΜΟΣΧΑΡΙ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ)

NESTLE ΒΡΕΦΙΚΗ ΤΡΟΦΗ 190gr. - (ΒΑΖΟ) (ΜΟΣΧΑΡΙ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ)

Η NESTLE ΒΡΕΦΙΚΗ ΤΡΟΦΗ 190gr. - (ΒΑΖΟ) (ΜΟΣΧΑΡΙ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ) είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή του μωρού σας. Με πολύτιμες θρεπτικές ουσίες και φυσική γεύση που θα αγαπήσει το μωρό σας, αυτή η τροφή θα τον βοηθήσει να μεγαλώσει υγιές και δυνατό. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στο μωρό σας την καλύτερη διατροφή που μπορεί να έχει.
41308
7613038841366
2,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda σπογγος μεταλλικος spirale ινοχ 2+1 δωρο

Η Vileda σπογγός με μεταλλική σπείρα είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας! Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Vileda, αυτός ο σπογγός εξασφαλίζει άψογη απορρόφηση και αποτελεσματικό καθάρισμα. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει στον καθαρισμό σας!
Τιμή 1,05 €

ΚΕΡΙ Τ100 luxe

Το ΚΕΡΙ Τ100 luxe είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα φωτίσει το χώρο σας με το μοναδικό του φως. Με μακρά διάρκεια καύσης και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, το ΚΕΡΙ Τ100 luxe δημιουργεί μια ατμόσφαιρα άνεσης και πολυτέλειας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νότα πολυτέλειας στον χώρο σας!
Τιμή 2,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Ανθέμια μέλι 900gr

Το "Ανθέμια μέλι 900γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μελιού με συνολικό βάρος 900 γραμμάρια. Το μέλι Ανθέμια πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής.

Τιμή 3,96 €

Endless λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων prof blue 4lt

Το λαμπρυντικό της εταιρείας Endless απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα απορρυπαντικού και φαγητού, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την απουσία υγρασίας. Ενισχύει τη λάμψη, προστατεύει από την φθορά, βοηθά στην επιτάχυνση του στεγνώματος των σκευών και εξουδετερώνει στίγματα, κηλίδες και θαμπάδες που προκαλούνται από το νερό, ενώ τέλος εμποδίζει την συσσώρευση αλάτων. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος.

Τιμή 11,17 €