• NESTLE ΒΡΕΦΙΚΗ ΤΡΟΦΗ 190gr. - (ΒΑΖΟ) (ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ, ΤΟΜΑΤΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ)
  • NESTLE ΒΡΕΦΙΚΗ ΤΡΟΦΗ 190gr. - (ΒΑΖΟ) (ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ, ΤΟΜΑΤΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ)

NESTLE ΒΡΕΦΙΚΗ ΤΡΟΦΗ 190gr. - (ΒΑΖΟ) (ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ, ΤΟΜΑΤΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ)

Η NESTLE βρεφική τροφή 190gr είναι η ιδανική επιλογή για το μωρό σας. Με γεύση γαλοπούλας, τομάτας και λαχανικών, προσφέρει στο μωρό σας μια ισορροπημένη διατροφή γεμάτη θρεπτικά συστατικά. Αφήστε το μωρό σας να απολαύσει κάθε μπουκιά, γεμάτη γεύση και θρεπτική αξία.
41306
7613038841786
2,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

OREO ΜΠΙΣΚΟΤΑ REMIX 157gr. - (TIRAMISU)

Το OREO ΜΠΙΣΚΟΤΑ REMIX 157gr. - (TIRAMISU) είναι ένα απολαυστικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική του γεύση TIRAMISU. Απολαύστε την πλούσια γεύση του τυρί με την ευχάριστη πινελιά της καφέ και του κακάο, συνδυασμένα με το κλασικό μπισκότο OREO. Η απόλαυση που προσφέρει αυτό το προϊόν είναι μοναδική και σίγουρα θα σας κάνει να το ξανααγοράσετε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την μοναδική γεύση του OREO ΜΠΙΣΚΟΤΑ REMIX 157gr. - (TIRAMISU)!
Τιμή 1,55 €

TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΣΠΟ ΤΡΙΠΟΔΟ Νο3 2,25lit - (ALY-643)

Η TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΣΠΟ ΤΡΙΠΟΔΟ Νο3 2,25lit - (ALY-643) είναι η ιδανική λύση για την καλλωπισμό του κήπου σας. Με χωρητικότητα 2,25 λίτρων, αυτός ο πλαστικός κάσπος τριπόδο θα δώσει στα φυτά σας τη σταθερότητα που χρειάζονται για να αναπτυχθούν υγιή και όμορφα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
Τιμή 2,87 €

TNS ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ (24x24x20cm) - (ΚΑΦΕ)

Η τετράγωνη γλάστρα TNS δημιουργεί μια μοναδική αισθητική στον χώρο σας. Με τις διαστάσεις της 24x24x20cm και το όμορφο καφέ χρώμα της, αποτελεί το τέλειο αξεσουάρ για τον κήπο ή το σπίτι σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η γλάστρα αυτή είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και θα διατηρήσει τα φυτά σας φρέσκα και όμορφα. Αγοράστε τώρα την τετράγωνη γλάστρα TNS και δώστε μια νέα ζωή στον χώρο σας!
Τιμή 2,72 €

Pummaro κονκασέ ψιλοκομμένο κλασικό 400gr

Ανακαλύψτε τη γεύση της παράδοσης με το PUMMARO ΚΟΝΚΑΣΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 400gr. - (ΚΛΑΣΣΙΚΟ). Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των χειροποίητων συστατικών που θα σας ταξιδέψουν στην καρδιά της Ιταλίας. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε την απόλαυση της καλύτερης ποιότητας προϊόντα. Αποκτήστε το τώρα και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Τιμή 1,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Okf aloe vera με καρπούζι 500ml

Συστατικά: Μεταλλικό νερό , ζελέ Aλόης Bέρα(9%)

Organic Aloe Vera γέλη σκόνη(18%), φρουκτόζη, 

χυμό Aλόης Bέρα (3%), γαλακτικό ασβέστιο, κιτρικό οξύ, 

φυσική γεύση Καρπούζι, κιτρικό νάτριο, κόμμι γελλάνης.

Τιμή 1,71 €

Gemma grow YdroPot αυτόματο σύστημα ποτίσματος σε σακούλες

Η Gemma grow YdroPot είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε κήπο και κάθε φυτό. Με το αυτόματο σύστημα ποτίσματος σε σακούλες της Gemma, τα φυτά σας θα λάμπουν από υγεία και θα ανθίσουν με εντυπωσιακό τρόπο. Απλά τοποθετήστε το YdroPot και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του, ενώ εσείς απολαμβάνετε τον καρπό της εργασίας σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας Gemma grow YdroPot και να μεταμορφώσετε τον κήπο σας σε έναν παράδεισο φυτών!
Τιμή 5,16 €

Κολώνια 60ο με λεμόνι 200ml

Ζήστε τη φρεσκάδα και την αίσθηση του καλοκαιριού με την Κολώνια 60ο με λεμόνι 200ml από την εταιρία Κολώνια 60ο. Μια απόλυτα αρμονική σύνθεση που θα σας ταξιδέψει σε εξωτικά μέρη με το μοναδικό άρωμά της. Αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί άνετα και φρέσκο κάθε μέρα με αυτήν τη μοναδική Κολώνια.
Τιμή 2,63 €