• ΝΟΥΝΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ 7 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ (ΜΠΑΝΑΝΑ/ΓΑΛΑ) 300gr -20Λ  - 1
  • ΝΟΥΝΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ 7 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ (ΜΠΑΝΑΝΑ/ΓΑΛΑ) 300gr -20Λ  - 1

ΝΟΥΝΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ 7 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ (ΜΠΑΝΑΝΑ/ΓΑΛΑ) 300gr -20Λ

Η ΝΟΥΝΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ με 7 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ (ΜΠΑΝΑΝΑ/ΓΑΛΑ) 300gr -20Λ είναι η ιδανική επιλογή για τους μικρούς μας φίλους! Με γεύση μπανάνας και γάλα, αυτή η κρέμα θα κάνει το πρωινό τους ακόμα πιο νόστιμο και θρεπτικό. Δοκιμάστε την τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
40353
8716200767552
6,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Panasonic special power μπαταρια αλκαλικη 4,5v με φορο 0,04€

Η Panasonic special power μπαταρία αλκαλική 4,5v είναι η ιδανική λύση για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες. Με μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή απόδοση, αυτή η μπαταρία θα σας βοηθήσει να μην ανησυχείτε για την έλλειψη ενέργειας στις συσκευές σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε αξιόπιστη λειτουργία σε κάθε χρήση.
Τιμή 2,24 €

Μακο φακες ψιλες 500gr,

Οι λαχταριστές φακές Μακο ψιλές 500gr της εταιρίας Mako είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα και υγιεινά γεύματα. Με πλούσια γεύση και τέλεια υφή, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τις φακές Μακο σε διάφορες συνταγές και ανακαλύψτε τη γαστρονομική απόλαυση!
Τιμή 1,37 €

Miglior γατοτροφη κονσερβα 405gr ψαρι

Η Miglior γατοτροφή κονσέρβα 405gr ψαρί της εταιρίας Morando Miglior είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με φρέσκο ψάρι υψηλής ποιότητας και πλούσια γεύση, προσφέρει στη γάτα σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για μια ισορροπημένη διατροφή. Απολαύστε την αγορά σας με τη Miglior γατοτροφή κονσέρβα και βεβαιωθείτε ότι η γάτα σας θα απολαμβάνει κάθε μπουκιά!
Τιμή 0,64 €

Κορυφαία προϊόντα

De cecco ζυμαρικά linguine no7 500gr

Η De Cecco linguine no7 500gr είναι μια πάστα υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει με την αυθεντική γεύση της Ιταλίας. Με τη λεπτή, μακαρονάδα υφή της και την ιδανική της σχήματος, αυτή η linguine θα συνοδεύσει τέλεια κάθε πιάτο πάστας που ετοιμάζετε. Απολαύστε τη με νόστιμες σάλτσες και φρέσκα υλικά για μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως.
Τιμή 1,69 €

Ρούμελης μαντολάτο με φιστίκι 70gr

Το μαντολάτο Ρούμελης με φιστίκι σε συσκευασία 70γρ είναι ένα εξαιρετικό γλυκό που ικανοποιεί τις απαιτήσεις των λάτρεις των ελληνικών γλυκών. Αυτό το παραδοσιακό γλυκό προέρχεται από τον Ρούμελη, και το φιστίκι το καθιστά μοναδικό στη γευστική του εμπειρία.

Τιμή 0,87 €