• TRIDENT BUBBLEMINT 14gr
  • TRIDENT BUBBLEMINT 14gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTrident

TRIDENT BUBBLEMINT 14gr

Η νέα φόρμουλα του TRIDENT BUBBLEMINT 14gr θα σας ενθουσιάσει με την αναζωογονητική γεύση του. Αφήστε το μοναδικό μίγμα από το φρέσκο μέντα και τη γλυκιά μαστίχα να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο δροσιά και γεύση. Απολαύστε τη μακρά διάρκεια γεύσης και την αίσθηση φρεσκάδας που προσφέρει το TRIDENT BUBBLEMINT 14gr και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία ζαχαρωτών.
40911
7622210890382
0,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΠΙΑΤΟ ΦΡΟΥΤΟΥ OPAL 8cm - (LBP80)

TNS ΠΙΑΤΟ ΦΡΟΥΤΟΥ OPAL 8cm - (LBP80) είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό πιάτο φρούτου που θα σας εντυπωσιάσει με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτικότητά του. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το πιάτο φρούτου OPAL θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στο τραπέζι σας. Με διάμετρο 8 εκατοστά, είναι ιδανικό για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας φρούτα με στυλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που θα ξεχωρίσει!
Τιμή 1,07 €

Οδοντογλυφιδες bamboo μεντας με σελοφαν 1000τεμ

Οδοντογλυφίδες bamboo μεντας με σελοφάν 1000 τεμάχια από την εταιρία είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την στοματική σας υγεία σε άριστη κατάσταση. Με φυσικά υλικά όπως ο bamboo και η μέντα, αυτές οι οδοντογλυφίδες προσφέρουν μια φρέσκια αίσθηση και αποτελεσματική καθαριότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας σετ και να αισθανθείτε τη διαφορά στην ποιότητα της φροντίδας των δοντιών σας.
Τιμή 1,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Pedigree dentastix small 5-10kg 7τεμ 110gr

Συμπληρωματική τροφή για μικρόσωμους σκύλους, άνω των 4 μηνών, που χάρη στην ειδική σύνθεσή της φροντίζει την υγιεινή των δοντιών τους.

Τιμή 2,73 €

Pyrox fik spiral φιδάκι 10τεμ

Το PYROX SPIRAL ACTIVE είναι ένα προϊόν με δοκιμασμένη βιολογική αποτελεσματικότητα σε εξωτερικούς χώρους ενάντια στα κουνούπια και τα κουνούπια τίγρης.

Οι σπείρες κατά των κουνουπιών είναι ιδανικές για εξωτερικούς χώρους αναψυχής, όπως κήπους, μπαλκόνια, αυλές, κάμπινγκ, κ.λ.π.

Κάθε σπείρα είναι αποτελεσματική για χώρο 10 τετ. μέτρων και η δράση της διαρκεί 4-6 ώρες.

Για τη διασφάλιση καλύτερης προστασίας σε μεγαλύτερους χώρους, ανάψτε, κατ' αναλογία, περισσότερες σπείρες κατά των κουνουπιών.

Τιμή 1,71 €