• TNS ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 12cm (75τεμ.) - (BKCP-11/75)
  • TNS ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 12cm (75τεμ.) - (BKCP-11/75)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 12cm (75τεμ.) - (BKCP-11/75)

Αποκτήστε τα καλύτερα χαρτινά φορμάκια 12cm με το TNS ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 12cm (75τεμ.) - (BKCP-11/75)! Ιδανικά για τη δημιουργία λαχταριστών γλυκών και αλμυρών λιχουδιών. Με μεγάλη αντοχή και εύκολη χρήση, θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή σας για κάθε περίσταση. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα αποκτήσετε τώρα και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!
40675
5204558458121
0,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml TALCO (ΓΑΛΑΖΙΟ)

Αφρόλουτρο VIDAL 500ml TALCO (ΓΑΛΑΖΙΟ) - Απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία μπάνιου με το αφρόλουτρο VIDAL TALCO σε χαλαρωτικό γαλάζιο χρώμα. Η μοναδική φόρμουλα του αφρόλουτρου αγκαλιάζει το δέρμα σας με απαλή αφή και ευχάριστο άρωμα, αφήνοντάς το αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Απολαύστε την πολυτέλεια του αφρόλουτρου VIDAL και ανανεώστε την αίσθησή σας καθημερινά.
Τιμή 1,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Jannis μαντολάτο με φυστίκια 70gr

  • Πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι
  • Χωρίς Συντηρητικά
  • Χωρίς γαλακτοκομικά
  • Πηγή ενέργειας
  • Ολόκληροι καρποί
  • Απαραίτητες θρεπτικές ουσίες
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους
Τιμή 0,89 €

Fini ζελεδάκια βατραχάκια 100gr

Τα Fini ζελεδάκια βατραχάκια 100gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, αυτά τα ζελεδάκια θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε τα σε κάθε σας δραστηριότητα και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με τον γλυκό τους χαρακτήρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν της Fini!
Τιμή 0,84 €

Vileda σκούπα classica 2σε1

H σκούπα της Vileda με διπλή δράση χάρη στην επαναστατική της κατασκευή με δύο ειδών τρίχες καθαρίζει με ένα πέρασμα τρίχες και σκόνη. Καθαρίζεται εύκολα καθώς η βρωμιά δεν κολλάει στις τρίχες της.. Η Vileda Classica σκούπα 2σε1 συνδυάζει δύο τύπους ινών.

Οι πυκνές και λεπτές τρίχες (μαύρες) για τη συλλογή της λεπτής σκόνης. Οι σκληρές τρίχες (ασημί) για τη συλλογή σωματιδίων και τριχών.

Διαθέτει προστατευτικά στις άκρες για να μην "τραυματίζει" τα έπιπλα σας.

Τιμή 4,24 €

Dolo λάντσεον μητ από χοιρινό 340gr

Η κονσέρβα χοιρινό Dolo παράγεται αποκλειστικά από χοιρινό και είναι τέλειο για σαλάτες, σάντουιτς αλλά και σε κυρίως γεύματα, είναι πλήρως μαγειρεμένο και έτοιμο για χρήση.

Τιμή 2,70 €

Αλλατίνη αλμυρά σνακ 2001 40gr

Διαχρονικά αγαπημένες γεύσεις, σε μοναδικά σχέδια (ζώδια) για παιδιά και όχι μόνο, απολαμβάνονται σε στιγμές χαλάρωσης, παρέα με φίλους ή ακόμη και σκέτα.

Τιμή 0,41 €