• TNS ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ - (30x100cm) (ΔΙΧΤΥ) (32-950-0457)
  • TNS ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ - (30x100cm) (ΔΙΧΤΥ) (32-950-0457)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ - (30x100cm) (ΔΙΧΤΥ) (32-950-0457)

Ανακαλύψτε την τέλεια λύση για να αποφύγετε τους κινδύνους των ατυχημάτων στο σπίτι σας με το TNS ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ! Με τις διαστάσεις 30x100cm και ειδικό δίχτυ για μεγαλύτερη αντοχή, αυτό το προϊόν είναι η ιδανική επιλογή για την ασφάλεια και την προστασία σας. Μην το χάσετε! Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια ασφαλή και άνετη καθημερινότητα!
40651
5204558798647
0,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VARNA MINI WAFERS COCOA CREME 280GR

Τα VARNA MINI WAFERS COCOA CREME 280GR είναι ο ιδανικός συνοδός για τον καφέ σας. Με την απολαυστική γεύση της κακάο κρέμας και το τραγανό καβουρδιστό όψη, αυτά τα νόστιμα μικρά wafer θα σας κάνουν να ξεχάσετε τη δίψα σας και να απολαύσετε κάθε στιγμή. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την εμπειρία!
Τιμή 1,73 €

ΚΟΥΤΑΛΙ ΓΛΥΚΟΥ hotelia (207)

Η κουτάλα γλυκού Hotelia (207) είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη των γλυκών! Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό της, θα δώσει μια πολυτέλεια νότα στο τραπέζι σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και λειτουργική. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν που θα κάνει τις στιγμές σας γλυκές και αξέχαστες!
Τιμή 0,43 €

Αυτοκολλητα επιθεματα παιδικα 20τεμ my lttle pony

Φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, τα αυτοκόλλητα επιθέματα παιδικά My Little Pony θα φέρουν χαμόγελα στα πρόσωπα των μικρών σας φίλων. Με 20 διαφορετικά σχέδια που απεικονίζουν τα αγαπημένα τους χαρακτήρες, αυτά τα αυτοκόλλητα είναι ο τέλειος τρόπος για να διακοσμήσουν τα βιβλία, τα τσάντες και τα αγαπημένα τους αντικείμενα. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στα παιδιά σας έναν κόσμο φαντασίας και χρώματος που θα τους κρατήσει απασχολημένους
Τιμή 1,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 125gr

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με τις Amaretti classic γκοφρέτες της εταιρίας Bingo. Η γέμιση κρέμας κακάο θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει κάθε μπουκιά από αυτό το νόστιμο γλυκό. Αποκτήστε τώρα τις Amaretti classic γκοφρέτες και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση στο γεύμα σας.
Τιμή 1,60 €

Mast αναψυκτικό με μαστίχα 330ml

Ανακαλύψτε τη φυσική γεύση της μαστίχας σε ένα δροσιστικό Mast αναψυκτικό 330ml. Με μια μοναδική συνδυαστική γεύση που ξεχωρίζει, αυτό το αναψυκτικό θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της απόλαυσης. Απολαύστε το Mast και αναζωογονηθείτε με κάθε του γουλιά.
Τιμή 0,93 €

Dove κρέμα σώματος beauty cream 75ml

Η Dove κρέμα σώματος beauty cream 75ml είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει την επιδερμίδα σας και θα σας χαρίσει μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης. Η μοναδική της φόρμουλα θα σας χαρίσει λαμπερό δέρμα και θα σας κάνει να νιώθετε πιο όμορφη από ποτέ. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αίσθηση της πολυτέλειας και αγοράστε την Dove κρέμα σώματος beauty cream 75ml τώρα!
Τιμή 1,53 €