• LIPTON ΤΣΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ (20x1,4gr.) - (CUPCAKE ΦΡΑΟΥΛΑ)
  • LIPTON ΤΣΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ (20x1,4gr.) - (CUPCAKE ΦΡΑΟΥΛΑ)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLipton

LIPTON ΤΣΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ (20x1,4gr.) - (CUPCAKE ΦΡΑΟΥΛΑ)

Απολαύστε την υπέροχη γεύση του LIPTON ΤΣΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ (20x1,4gr.) - (CUPCAKE ΦΡΑΟΥΛΑ) και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από γλυκές απολαύσεις. Με την μοναδική συνδυαστική γεύση της φράουλας και του cupcake, αυτό το τσάι θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα γλυκό όνειρο. Απολαύστε το κρύο ή ζεστό και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε φλυτζάνι.
38616
8712100333675
2,86 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτι κρεοπωλειου αβανα 2 χρ 50x70cm 10kg

Η χαρτοκρεπωλείου Αβάνα 2 χρ 50x70cm 10kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία του κρεοπωλείου. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε τα κρεατικά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας. Αγοράστε τώρα!
Τιμή 26,41 €

WC NET ΦΡΕΑΤΙΑ & ΒΟΘΡΟΙ 288gr. - (16 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

Η νέα σειρά WC NET ΦΡΕΑΤΙΑ & ΒΟΘΡΟΙ 288gr. με 16 κάψουλες έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καθαρίζει αποτελεσματικά και γρήγορα τους φρεάτια και τους βόθρους σας. Η ισχυρή του φόρμουλα διαλύει άμεσα τα αποτσίγαρα και τα λίπη, εξασφαλίζοντας άμεση αποφόρτιση και απομάκρυνση των δυσάρεστων οσμών. Με το WC NET ΦΡΕΑΤΙΑ & ΒΟΘΡΟΙ 288gr., η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγιεινή σας χώρο. Αποκτήστε το τώρα κ?
Τιμή 11,93 €

ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΦΑΝΗ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ (100τεμ.)

Ανακαλύψτε την απόλυτη πρακτικότητα με τα κουτάλια πλαστικά διαφανή επαναχρησιμοποιούμενα! Με μια συσκευασία 100 τεμαχίων, αυτά τα κουτάλια είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας γεύμα. Είναι ανθεκτικά, εύκολα στη χρήση και μπορείτε να τα ξαναχρησιμοποιήσετε φορές χωρίς να χάσουν τη λάμψη τους. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα σε κάθε γεύμα σας!
Τιμή 1,69 €

Τσιχλα τιγρης + ταtτοο γευση φρουτων 200x4gr,

Η Τσίχλα τίγρης ταττού γεύση φρούτων 200x4gr είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε τη μοναδική αίσθηση της τσίχλας τίγρης με την απίστευτη γεύση φρούτων που θα σας κάνει να θέλετε να τη δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να ζήσετε μια νέα εμπειρία γεύσης. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων!
Τιμή 12,83 €

Κουτι αποθηκευσης οβαλ με καπακι σιλικονης 2,4lt sa-940

Ανακαλύψτε τον τέλειο τρόπο να οργανώσετε τα αντικείμενά σας με το κουτί αποθήκευσης οβάλ με καπάκι σιλικόνης 2,4lt sa-940. Με μοντέρνο σχεδιασμό και λειτουργικότητα, αυτό το κουτί θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το χώρο σας τακτοποιημένο και εύκολα προσβάσιμο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια οργανωμένη ζωή!
Τιμή 2,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Multy πανάκια γενικής χρήσης wisco duster 10τεμ

Σπογγοπετσέτες της εταιρείας Multy, κατάλληλες για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Οι σπογγοπετσέτες είναι ιδιαίτερα απαλές, ανθεκτικές στην καθημερινή τους χρήση, ενώ διαθέτουν υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρουν μεγάλη άνεση στη χρήση τους καθώς μπορούν να πλυθούν στο χέρι και να στεγνώσουν με μεγάλη ευκολία.

Τιμή 1,28 €

Endless σακούλες απορριμμάτων με άρωμα βανίλιας ροζ 46x56cm 20τεμ

Από το γραφείο, το καλαθάκι του μπάνιου ή το μικρό καλαθάκι της κουζίνας θα τις βρείτε παντού. Με μέγεθος και αντοχές που φυλακίζουν τις οσμές ενώ λόγω της σύνθεσής τους, δεν σκίζονται εύκολα.

Τιμή 0,55 €

ΟΕΜ σακούλα τροφίμων με zipper 20x30cm 100τεμ

Η σακούλα τροφίμων με zipper 20x30cm 100τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας αγορά. Με την αξιοπιστία της εταιρίας μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα και ασφαλή. Η εύκολη χρήση του zipper σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να διατηρείτε τα τρόφιμά σας με άνεση και ευκολία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το απαραίτητο προϊόν για το σπίτι σας!
Τιμή 8,30 €

Septona calm n care μωρομάντηλα sensitive baby 9x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα sensitive baby είναι η ιδανική επιλογή για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με εξαιρετική ποιότητα και ευαισθησία προς το δέρμα, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας την απαλότητα και την προστασία που του αξίζει.
Τιμή 9,05 €
  • Πακέτο