• Flokos θράψαλο σε φυτικό λάδι & ρίγναη 150gr
  • Flokos θράψαλο σε φυτικό λάδι & ρίγναη 150gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFlokos

Flokos θράψαλο σε φυτικό λάδι & ρίγναη 150gr

Το FLOKOS ΘΡΑΨΑΛΟ 150gr. είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα. Με τον μοναδικό συνδυασμό φυτικού λαδιού και ρίγανης, αυτό το θράψαλο θα δώσει μια νόστιμη γεύση σε κάθε πιάτο σας. Η ποιότητα και η γεύση του FLOKOS ΘΡΑΨΑΛΟ 150gr. θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να το προτιμήσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
37985
5201340002647
2,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bonduelle μανιτάρια τεμαχισμένα 200gr

Κομμένα μανιτάρια, ιδανικά για πίτσες αλλά και σαλάτες ή ζεστά γεύματα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε παραδοσιακές όσο και σε πρωτότυπες συνταγές.

Τιμή 1,82 €

Ο μπαξές καλαμπόκι 340gr

Καλαμπόκι της εταιρίας Ο Μπαξές, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Ιδανικό για σαλάτες και για πιάτα stir fry με νουντλς, λαχανικά, κρέας και θαλασσινά.

Τιμή 1,15 €

Flokos θράψαλο σε σάλτσα τομάτας με πράσινες και κόκκινες πιπεριές 160gr

Η απίστευτη γεύση του Flokos θράψαλου σε σάλτσα τομάτας με πράσινες και κόκκινες πιπεριές 160gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε το σε σαλάτες, πίτσες ή ως dip για τα τσιπς σας και ανακαλύψτε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 2,04 €

Vita corned beef 340gr

Κορν Μπιφ της εταιρείας Vita για το sandwich, στο κολατσιό στο σχολείο, στο camping, στις εκδρομές, αλλά και στην καρμπονάρα, στην πίτσα, στις σάλτσες και στις σαλάτες.

Τιμή 5,95 €

Altura τόνος σε φυτικό λάδι 385gr

Τόνος της εταιρίας Altura, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Σημαντική πηγή πρωτεΐνης και ωμέγα 3 λιπαρών, ο τόνος ενισχύει τέλεια τις σαλάτες, φαγητά όπως τα ζυμαρικά ή και σάντουιτς.

Τιμή 6,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Zebra χαρτοπετσέτες λευκές 33x33cm 350 φύλλα

Χαρτοπετσέτες της εταιρείας Zebra. Η χαρτοπετσέτα έχει διαστάσεις 33x33 εκατοστά, ενώ θα χρειαστείτε 2 με 3 χαρτοπετσέτες ανά πελάτη. Διατίθενται σε συσκευασία του ενός πακέτου, με 350 χαρτοπετσέτες ανά πακέτο.

Τιμή 2,90 €

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 1250ml

Η Χλωρίνη® KLINEX Ultra Protection Lemon προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρις στην ενισχυμένη σύνθεσή της με τη μοναδική και κατοχυρωμένη τεχνολογία C-Tac. Λίγες μόνο σταγόνες εχουν τη δύναμη να λευκανουν, να καθαρίσουν τη βρωμιά και να απολυμάνουν σε όλο το σπίτι. Η απολυμαντική δράση της Χλωρίνης® KLINEX Ultra Protection διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα* στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων. * 'Οταν χρησιμοποιείται αδιάλυτη. Βάσει Εργαστηριακών δοκιμών.

Τιμή 2,74 €

Always ultra σερβιέτες normal 9τεμ

Οι σερβιέτες Always Ultra με φτερά παρέχουν 3 λειτουργίες προστασίας.

Απορροφά τα υγρά σε δευτερόλεπτα και κρατά την υγρασία μακριά από την επιδερμίδα σας.

Κλειδώνει τα υγρά και βοηθά στην πρόληψη των διαρροών.

Eξουδετερώνει τις οσμές, προσφέροντάς σας αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Τιμή 1,76 €

Vileda turbo smart σετ σφουγγαρίσματος με πεντάλ

Το σύστημα καθαρισμού Vileda Turbo Smart είναι η ιδανική λύση για σφουγγάρισμα χωρίς κόπο, εύκολα και γρήγορα χάρη στη δύναμη του πεντάλ. Το σύστημα Vileda Turbo Smart είναι ιδανικό για όλα τα είδη δαπέδων.

Η σφουγγαρίστρα από 100% μικροΐνες προσφέρει μέγιστη καθαριστική απόδοση και υψηλή απορροφητικότητα.

Με την τριγωνική βάση μπορείτε εύκολα να καθαρίζετε ακόμα και τις γωνίες ενώ το γεγονός ότι μπορεί να περιστρέφεται 180° σας βοηθάει να καθαρίζετε και κάτω από τα έπιπλα.

*Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια συμφωνα με τεστ σε ανεξάρτητο εργαστήριο).

Τιμή 27,37 €

Softcare χαρτί υγείας 3φυλλο 10x120gr

Ανακαλύψτε τη μαλακότητα και την απαλότητα του Softcare χαρτιού υγείας 3φύλλου 10x120gr. Με εξαιρετική ποιότητα και απόλυτη απορροφητικότητα, το Softcare χαρτί υγείας είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της φρεσκάδας καθημερινά.
Τιμή 3,97 €