• ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΛΑΘΑΚΙ 0,39 lit ΡΟΖ- (3 τεμ.)
  • ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΛΑΘΑΚΙ 0,39 lit ΡΟΖ- (3 τεμ.)

ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΛΑΘΑΚΙ 0,39 lit ΡΟΖ- (3 τεμ.)

Το ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΛΑΘΑΚΙ 0,39 lit ΡΟΖ- (3 τεμ.) είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα πρακτικό και στυλάτο καλαθάκι για τις ανάγκες τους. Με χωρητικότητα 0,39 lit και σε όμορφο ροζ χρώμα, αυτό το σετ 3 τεμαχίων θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με στυλ τον χώρο σας. Αποκτήστε το ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΛΑΘΑΚΙ τώρα και ανανεώστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα αξεσουάρ που θα ξεχωρίσει!
37554
5202707010794
1,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lenor μαλακτικο 25μεζ, 525ml capri

Το Lenor μαλακτικό 25μεζ, 525ml capri είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα μοναδικό άρωμα στα ρούχα σας. Με τη μακρά διάρκεια της μυρωδιάς του, τα ρούχα σας θα παραμένουν φρέσκα και αρωματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απολαύστε την αίσθηση της μαλακότητας και του αρώματος που προσφέρει το Lenor μαλακτικό και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο των ρούχων.
Τιμή 3,01 €

ΛΗΤΗ ΚΑΡΙΟΚΑ

Η Λήτη Καριόκα είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το καλοκαίρι! Με το μοναδικό της design και την υψηλή ποιότητα υλικών, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε παραλία. Αποκτήστε τη Λήτη Καριόκα τώρα και αναβαθμίστε το στυλ σας!
Τιμή 1,49 €

ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΑΝΤΛΙΑ 300ml ALMOND CREAM

Η αντλία 300ml ALMOND CREAM της ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας περιποίηση. Με τη μοναδική του σύνθεση βοηθά στην ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος, προσφέροντας ένα ευχάριστο άρωμα αμυγδάλου. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 1,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι ολικής άλεσης 300gr

Ανακαλύψτε την πλούσια γεύση του Χαΐτογλου μακεδονικού ταχινιού ολικής άλεσης 300gr. Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με την αυθεντική γεύση του. Απολαύστε το σε σάλτσες, σαλάτες ή ως γεύση σε διάφορες συνταγές. Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το μοναδικό αυτό προϊόν από την εταιρία Χαΐτογλου.
Τιμή 4,32 €

Spark υγρό πιάτων με λεμόνι 500ml

Υγρό πιάτων με γλυκερίνη για απαλά χέρια.

Συμπυκνωμένη σύνθεση που εξαφανίζει αποτελεσματικά λίπη.

Παράγει πλούσιο αφρό, ενώ το πλούσιο άρωμα λεμόνι που περιέχει εξαφανίζει τις δυσάρεστες μυρωδιές από πιάτα και σκεύη.

Συσκευασία: 500ml

Τιμή 0,91 €

Ρέα χυμός 8 φρούτα 1lt

Απολαύστε τον φρεσκοστυμένο χυμό Ρέα με 8 διαφορετικά φρούτα σε κάθε γουλιά! Μια απόλαυση πλούσια σε γεύση και θρεπτικά συστατικά που θα σας δώσει ενέργεια και φρεσκάδα κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,39 €

Οικογένεια Χαλβατζή μαρμελάδα φρούτα του δάσους βάζο 680gr

Η "Οικογένεια Χαλβατζή μαρμελάδα φρούτα του δάσους βάζο 680γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα βαζάκι μαρμελάδας φρούτων του δάσους της εταιρείας Οικογένεια Χαλβατζή, με συνολικό βάρος 680 γραμμάρια.

Τιμή 5,64 €

Cheetos γαριδάκια δρακουλίνια με τυρί & ντομάτα 100gr

Τα Cheetos Δρακουλίνια 100gr είναι το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες! Με την τραγανή υφή τους και τη γεύση του τυριού και των μπαχαρικών, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να τα απολαμβάνετε με κάθε δαγκωνιά. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 1,82 €