• Lenor μαλακτικο 25μεζ, 525ml capri
  • Lenor μαλακτικο 25μεζ, 525ml capri

Lenor μαλακτικο 25μεζ, 525ml capri

Το Lenor μαλακτικό 25μεζ, 525ml capri είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα μοναδικό άρωμα στα ρούχα σας. Με τη μακρά διάρκεια της μυρωδιάς του, τα ρούχα σας θα παραμένουν φρέσκα και αρωματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απολαύστε την αίσθηση της μαλακότητας και του αρώματος που προσφέρει το Lenor μαλακτικό και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο των ρούχων.
32498
8006540891704
3,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΔΟΧΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ PP GN1/3-20cm GNPP-13200 (ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΑΚΙ)

Αγοράστε το ΔΟΧΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ PP GN1/3-20cm GNPP-13200 (ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΑΚΙ) τώρα και εξασφαλίστε την απόλυτη ασφάλεια και προστασία των τροφίμων σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικό υλικό, αυτό το δοχείο θα σας διευκολύνει στην αποθήκευση και μεταφορά των τροφίμων σας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας!
Τιμή 4,94 €

ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 8CM GS-12

Η ιδανική λύση για την ψύξη του υπολογιστή σας είναι εδώ! Το ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 8CM GS-12 θα σας παρέχει την απόλυτη απόδοση και αξιοπιστία που χρειάζεστε για να διατηρήσετε τον υπολογιστή σας σε άριστη κατάσταση. Μην αφήνετε τον υπολογιστή σας να υπερθερμαίνεται, επενδύστε στο ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 8CM GS-12 και απολαύστε την απρόσκοπτη λειτουργία του!
Τιμή 1,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Spark υγρό πιάτων με ξύδι 500ml

Υγρό πιάτων με γλυκερίνη για απαλά χέρια.

Συμπυκνωμένη σύνθεση που εξαφανίζει αποτελεσματικά λίπη.

Παράγει πλούσιο αφρό, ενώ το πλούσιο άρωμα ξύδι που περιέχει εξαφανίζει τις δυσάρεστες μυρωδιές από πιάτα και σκεύη.

Συσκευασία: 500ml

Τιμή 0,91 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με μέλι 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,42 €

Παυλίδης σοκολάτα υγείας με 70% κακάο, φουντούκια και κόκκινα φρούτα 100gr

Η σοκολάτα υγείας Παυλίδης είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα γευστικό και υγιεινό σνακ. Με 70% κακάο, φουντούκια και κόκκινα φρούτα, προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καταπλήξει. Δοκιμάστε την σήμερα και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 1,95 €

Dettol κρεμοσάπουνο γκρέιπφρουτ 250ml

Υγρό κρεμοσάπουνο της Dettol, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Τιμή 1,75 €