• Tns σαλατιερα inox 15cm jag-775-h/15 Tns - 1
  • Tns σαλατιερα inox 15cm jag-775-h/15 Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns σαλατιερα inox 15cm jag-775-h/15

Η Tns σαλατιερα inox 15cm jag-775-h/15 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και το μοντέρνο design της, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στον χώρο σας. Η ευκολία στη χρήση της και η αποτελεσματικότητά της σας εξασφαλίζουν ότι θα ετοιμάζετε τις αγαπημένες σας σαλάτες με άνεση και γρήγορα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν να σας ξεφύγει!
25030
5204558369113
2,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SKIP ΣΚΟΝΗ 110μεζ. (7,15kg) - (CLASSIC)

Η SKIP ΣΚΟΝΗ 110μεζ. (7,15kg) - (CLASSIC) είναι η ιδανική επιλογή για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα, ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετική προστασία στα υφάσματα. Αποκτήστε την SKIP ΣΚΟΝΗ τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα σε κάθε πλύσιμο!
Τιμή 24,82 €

PEDIGREE ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ 1,4kg ADULT - (ΜΟΣΧΑΡΙ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ)

Η Pedigree σκυλοτροφή 1,4kg Adult με μοσχάρι και λαχανικά είναι η ιδανική επιλογή για τον τετράποδο φίλο μας. Με πλούσια γεύση μοσχαριού και θρεπτικά λαχανικά, προσφέρει στον σκύλο μας ό,τι χρειάζεται για μια ισορροπημένη διατροφή. Το συγκεκριμένο προϊόν θα κάνει τον σκύλο μας να αισθανθεί πιο ευτυχισμένος και υγιής από ποτέ.
Τιμή 6,78 €

Tns πιατο φρουτου επιγ, 7,5'' σχεδιο b des/7,5''/b

Η πιο λαμπερή επιλογή για το τραπέζι σας! Το πιάτο φρούτου Tns 7,5'' με το μοναδικό σχέδιο b des/7,5''/b θα δώσει λάμψη και στυλ στη συλλογή σας. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με μια μοναδική παρουσία!
Τιμή 1,36 €

Tesori αρωμα 100ml vanilla & ginger

Το Tesori αρωμα 100ml vanilla & ginger είναι ένα μοναδικό αρωμα που συνδυάζει την γλυκιά βανίλια με την αρωματική τζίντζερ, δημιουργώντας ένα αισθησιακό μείγμα που ξεχωρίζει. Με τη μακρά διάρκειά του και την εκλεπτυσμένη συσκευασία του, το Tesori αρωμα 100ml vanilla & ginger θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον εαυτό σας με ένα μοναδικό άρωμα που θα σας συνοδεύσει όλη μέρα.
Τιμή 4,59 €

TNS ΠΙΑΤΟ ΡΗΧΟ ΦΑΓΗΤΟΥ OPAL 9cm - (LBSP90)

Το TNS ΠΙΑΤΟ ΡΗΧΟ ΦΑΓΗΤΟΥ OPAL 9cm (LBSP90) είναι η ιδανική επιλογή για το καθημερινό σας φαγητό. Με το μοντέρνο και λειτουργικό του σχεδιασμό, αυτό το πιάτο θα δώσει στο τραπέζι σας μια ξεχωριστή νότα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την τραπεζαρία σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων power gel φρεσκάδα ωκεανού 70μεζ 3,15lt

Το Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων power gel φρεσκάδα ωκεανού 70μεζ 3,15lt είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα με αναζωογονητικό άρωμα ωκεανού που διαρκεί. Αφήστε το Dixan να αναλάβει τη φροντίδα των ρούχων σας και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 11,04 €

Ινδία πιπέρι της γεύσης 35gr

Το πιπέρι της γεύσης είναι ένα παραδοσιακό μπαχαρικό που χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική. Έχει μια ελαφρώς πικάντικη, αλλά πιο γλυκιά γεύση σε σχέση με το καυτερό πιπέρι. Είναι ιδανικό για να προσθέσετε μια αρωματική νότα στα φαγητά σας χωρίς την έντονη πικάντικη επίπτωση του μαύρου πιπεριού.

Το πιπέρι της γεύσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά διάφορα φαγητά, συμπεριλαμβανομένων σαλατών, σάλτσων, σουπών, ψητών κρεάτων, λαχανικών, και ακόμη και σε γλυκά όπως σοκολάτα. Είναι ιδανικό για τα φαγητά όπου επιθυμείτε να προσθέσετε ένα ευχάριστο αρωματικό στοιχείο χωρίς να τα κάνετε πικάντικα.

Τιμή 1,61 €

Friskies γατοτροφή τόνος & λαχανικά 2kg

Η Friskies γατοτροφή τόνος & λαχανικά 2kg είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο τόνο και λαχανικά υψηλής ποιότητας, προσφέρει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή. Η γεύση του τόνου θα κάνει τη γάτα σας να το λατρέψει, ενώ η πλούσια σύνθεσή του θα την κρατήσει ενεργή και ευδιάθετη. Αποκτήστε τώρα τη Friskies γατοτροφή τόνος & λαχανικά 2kg και προσφέρετε στη γάτα σας την καλύτερη διατρ

Τιμή 7,23 €

Musto μηλόξυδο 400ml

Μηλόξιδο της εταιρείας Θεσσαλική Οξοποιία, το οποίο παρασκευάζεται από χυμό μήλων στον οποίο προστίθεται μαγιά και μέσω της διαδικασίας της ζύμωσης μετατρέπεται σε ξίδι. Διαθέτει έντονη γεύση και μυρωδιά, και χρησιμοποιείται στις σαλάτες αλλά και για την παρασκευή μαρινάδων και σαλτσών για κρέας ή ψάρι. Μπορείτε να το καταναλώσετε είτε προσθέτοντας το στις μαγειρικές παρασκευές σας, είτε αραιώνοντας 1-2 κουταλιές της σούπας σε ένα ποτήρι νερό. Συμβάλλει στη ρύθμιση των επιπέδων της LDL χοληστερόλης, μειώνοντας έτσι τον καρδιαγγειακό κίνδυνο. Επίσης, το οξικό οξύ του ξιδιού επιδρά θετικά ακόμη και στην αρτηριακή πίεση. Επιπλέον από τις καρδιοπροστατευτικές του ιδιότητες, το μηλόξιδο αποτελεί και ένα καλλυντικό μαλλιών. Ο ψεκασμός των μαλλιών με μηλόξιδο αποτελεί ένα φυσικό μαλακτικό καθώς κάνει τα μαλλιά λεία και λαμπερά.

Τιμή 0,69 €

Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων economy 65x85cm 10τεμ

Οι σακούλες απορριμμάτων Lux-Plast economy διαστάσεων 65x85cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Με ποιοτική κατασκευή και ανθεκτικότητα, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν στην αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων σας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας σε ασυναγώνιστη τιμή!
Τιμή 0,74 €