• PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 75ml - (EXTRA FRESH) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)
  • PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 75ml - (EXTRA FRESH) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 75ml - (EXTRA FRESH) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

Η νέα οδοντόκρεμα Parodontax Complete Protection 75ml με έξτρα φρεσκάδα θα σας χαρίσει ένα ανανεωμένο χαμόγελο και προστασία από την παροδοντίτιδα. Η μοναδική της φόρμουλα θα σας προσφέρει μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε την τώρα και αφήστε την να μιλήσει για τον εαυτό σας!
37392
5054563054975
3,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 55600 ποτηρι γυαλινο νερου grande 20,5cl 12τεμ

Το ποτήρι γυαλίνο νερού Grande 20,5cl της εταιρίας Uniglass είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σας πότο. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική κατασκευή του, θα σας προσφέρει μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία πόσης. Αποκτήστε τώρα το Uniglass 55600 και αναβαθμίστε το σερβίρισμά σας σε κάθε περίσταση!
Τιμή 5,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Fini ζελεδάκια beans 100gr

Ζελεδάκια φασόλια της εταιρείας Fini με γεύση φράουλα, κόλα, πίνα κολάντα, καρπούζι, λεμόνι, κεράσι,πορτοκάλι, βατόμουρο, πράσινο μήλο, μούρα, κρέμα, τουτι φρούτι, μανγκο, αχλάδι, ανανάς, βανίλια, ροδάκινο.

Τιμή 0,84 €

Scentos μαρκαδόρος αρωματικός metallics 8τεμ

Οι Scentos μαρκαδόροι αρωματικοί metallics 8τεμ θα σας μαγέψουν με τα λαμπερά χρώματά τους και τα εκπληκτικά αρώματά τους. Κάντε την επόμενη γραφή σας μοναδική με αυτούς τους μαρκαδόρους που θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε τους τώρα και αφήστε τη μαγεία των αρωμάτων να σας συνοδεύει καθημερινά!
Τιμή 4,15 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on beauty finish 50ml

Το Dove roll-on beauty finish 50ml είναι το ιδανικό προϊόν για να αποκτήσετε λεία και απαλή επιδερμίδα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία για όλη την ημέρα. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε τη διαφορά στην επιδερμίδα σας!
Τιμή 2,03 €

Malizia αφρόλουτρο latte 1lt

Το αφρόλουτρο της Malizia με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,20 €