• Bic καλτσάκι mibas relax 20den one size μελί
  • Bic καλτσάκι mibas relax 20den one size μελί
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBic

Bic καλτσάκι mibas relax 20den one size μελί

Τα καλτσάκια Bic mibas relax 20den one size σε μέλι χρώμα είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας βήμα. Απαλά, άνετα και με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, σας επιτρέπουν να νιώσετε άνετα και στυλάτα όλη μέρα. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμφάνιση με ένα απλό και διαχρονικό κομμάτι.
32403
3086123006416
2,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bic καλσόν medias 15den small μελί

Τα Bic καλσόν medias 15den small σε μέλι χρώμα είναι μια ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Με μοντέρνο design και άνετη εφαρμογή, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να αισθάνεστε σέξι και αυτοπεποίθηση. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια νέα πνοή στη γκαρνταρόμπα σας!
Τιμή 2,30 €

Dollina σοσόνι καλτσάκι καραμελίτσα μπεζ one size 20den 2 ζεύγη

Τα καλτσάκια Dollina σοσόνι καραμελίτσα είναι η τέλεια προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σας! Με μοντέρνο σχεδιασμό και άνετη εφαρμογή, θα νιώθετε στυλάτοι και άνετοι κάθε μέρα. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια νέα αίσθηση στο ντύσιμό σας!
Τιμή 1,22 €

Bic καλσόν collant 20den No3-4 πέπερ

Τα Bic καλσόν collant 20den No3-4 πεπερ είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και στυλάτα κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητα των Bic καλσόν, θα νιώσετε σίγουρες όλη μέρα. Η μοναδική σχεδίαση πεπερ προσθέτει έναν διακριτικό αλλά εντυπωσιακό τόνο στο ντύσιμό σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό κομμάτι για την γκαρνταρόμπα σας!
Τιμή 1,56 €

Bic καλσόν molas 20den small μαύρο

Τα Bic καλσόν molas 20den small σε μαύρο χρώμα της εταιρίας Bic είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθανθεί άνετα και στυλάτα όλη μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, τα καλσόν Bic θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα κομμάτι που συνδυάζει ποιότητα, στυλ και άνεση.
Τιμή 2,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Βεργίνα μπύρα 6x330ml

Η μπίρα Βεργίνα ανήκει στην κατηγορία Premium Lager. Αποτελεί προϊόν κλασσικής ζυμώσης και χαρακτηρίζεται από τη φρέσκια, πλούσια γεύση της. Η αρμονική συνύπαρξη βύνης και λυκίσκου χαρακτηρίζει το άρωμά της.

Τιμή 4,92 €

Tesori αφρόλουτρο aegyptus 500ml

Κρεμώδες αφρόλουτρο, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα πάπυρου, που καταπραΰνει το δέρμα και το αφήνει απαλό και βελούδινο. Χωρίς parabens.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου και έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 3,78 €

Βιολάντα μπισκότα soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη με gianduia 180gr

Μπισκότα Soft Βρώμης με κρέμα Gianduia που συνδυάζουν τη πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρώμης, με νότες σοκολάτας, δημιουργώντας ένα υγιεινό & θρεπτικό σνακ χωρίς Ζάχαρη.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), φουντούκια και καρπούς με κέλυφος.

Τιμή 1,87 €