• ΜΠΩΛ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ (Φ10xΥ9cm) - (3061)
  • ΜΠΩΛ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ (Φ10xΥ9cm) - (3061)

ΜΠΩΛ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ (Φ10xΥ9cm) - (3061)

Ένα μοναδικό και κομψό μπωλ σφυρήλατο, ιδανικό για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας φαγητά με στυλ. Με διαστάσεις 10x9cm, αυτό το μπωλ θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στην τραπεζαρία σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και πρακτικό. Απογειώστε την εμπειρία σας στο τραπέζι με αυτό το μοναδικό μπωλ σφυρήλατο!
36988
5209800071837
3,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων ορχιδέα 3lt

Ανανεωτικό άρωμα ορχιδέας για μια αψεγάδιαστη καθαριότητα! Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων ορχιδέα θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο αισθήσεων και φρεσκάδας. Η μοναδική του σύνθεση θα ανανεώσει τα ρούχα σας και θα τα αφήσει απαλά και ευωδιαστά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της κομψότητας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας!
Τιμή 3,14 €

Nivea body lotion 400ml q10 dry skin

Η Nivea body lotion 400ml q10 dry skin είναι η ιδανική λύση για τη ξηρή επιδερμίδα. Με τη μοναδική της φόρμουλα πλούσια σε Q10, ενυδατώνει βαθιά το δέρμα σας, αφήνοντάς το απαλό και λαμπερό. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια αίσθηση αναζωογόνησης και ενυδάτωσης που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 6,51 €

Χαρτινο κυπελο παγωτου 6oz dot pink 50τεμ

Το χαρτίνο κύπελλο παγωτού 6oz dot pink 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τα αγαπημένα σας παγωτά! Με το όμορφο ροζ σχέδιο με τα λευκά τελειώματα, θα κλέψει την καρδιά κάθε λάτρη του παγωτού. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαρτί, είναι ανθεκτικό και ιδανικό για κάθε είδους παγωτό. Μην χάνετε την ευκαιρία να απολαύσετε το αγαπημένο σας παγωτό με στυλ και άνεση!
Τιμή 1,92 €

TNS ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ - (30x100cm) (ΔΙΧΤΥ) (32-950-0457)

Ανακαλύψτε την τέλεια λύση για να αποφύγετε τους κινδύνους των ατυχημάτων στο σπίτι σας με το TNS ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ! Με τις διαστάσεις 30x100cm και ειδικό δίχτυ για μεγαλύτερη αντοχή, αυτό το προϊόν είναι η ιδανική επιλογή για την ασφάλεια και την προστασία σας. Μην το χάσετε! Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια ασφαλή και άνετη καθημερινότητα!
Τιμή 0,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Ultrex men σαμπουάν αντιπιτυριδικό oil control refresh για λιπαρά μαλλιά & λιπαρή επιδερμίδα 360ml

Το ULTREX σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά είναι φτιαγμένο για να αντιμετωπίζει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος, προσφέροντας μια βαθιά, αλλά απαλή καθαριότητα. Με την καθημερινή χρήση, τα μαλλιά παραμένουν φρέσκα και ελεύθερα από λίπος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τιμή 3,21 €

Παπαδοπούλου digestive bar με κόκκινα φρούτα σοκολάτα γάλακτος 10x28gr

Το Papadopoulou Digestive Bar με κόκκινα φρούτα, σοκολάτα γάλακτος είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο σνακ γεμάτο γεύση και θρεπτικές ιδιότητες. Με συνδυασμό από δημητριακά, φρούτα και σοκολάτα, αυτό το σνακ θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για γλυκό και υγιεινό ενδιάμεσο γεύμα. Απολαύστε το σε κάθε σας διάλειμμα και αναζωογονηθείτε με γεύση και ενέργεια!
Τιμή 6,91 €

Misko σπαγγέτι No10 500gr

Το "ντελικάτο" λεπτό ζυμαρικό . Η γεύση και το κράτηµα MISKO είναι εγγυηµένα σε όποια συνταγή και αν επιλέξετε. Δοκιµάστε το και θα µας θυµηθείτε!

Τιμή 1,01 €

Fairy υγρό πιάτων max power κανονικό 660ml

Το Fairy max power υγρό πιάτων κανονικό 660ml είναι η ιδανική επιλογή για το καθημερινό καθάρισμα των πιάτων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την αποτελεσματικότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρει το Fairy max power και απογειώστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο πιάτων.
Τιμή 4,50 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού