• Tns σιδερόπανο 52x135cm
  • Tns σιδερόπανο 52x135cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns σιδερόπανο 52x135cm

Το TNS σιδερόπανο διαστάσεων 52x135cm είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ποιότητα και απόδοση στο σιδέρωμα. Με εξαιρετική αντοχή και αντιολισθητική επιφάνεια, το σιδερόπανο TNS θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε γρήγορα και εύκολα το σιδέρωμα των ρούχων σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το TNS σιδερόπανο τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα σε κάθε σιδέρωμα!
36931
5205850446168
1,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτινο κυπελο παγωτου 6oz kraft 50τεμ

Το κυπελάκι παγωτού 6oz Kraft 50τεμ είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας παγωτό με στυλ και άνεση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαρτί Kraft, αυτό το κυπελάκι παρέχει αντοχή και αξιοπιστία κατά τη χρήση. Με μια χωρητικότητα 6 ουγκών, μπορείτε να απολαύσετε μεγάλη ποσότητα παγωτού χωρίς ανησυχίες. Απολαύστε το παγωτό σας με στυλ και άνεση με αυτό το εκπληκτικό κυπελάκι παγωτού!
Τιμή 1,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Tottis champion κρουασάν με σοκολάτα και φράουλα 70gr

Το Tottis champion κρουασάν με σοκολάτα και φράουλα 70gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο πρωινό! Με την απίστευτη συνδυαστική γεύση της σοκολάτας και της φράουλας, θα σας κάνει να ξυπνήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο κρουασάν που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά!
Τιμή 0,64 €

Hell καφές cappucino 250ml

Ρόφημα καφέ Cappuccino.

Επεξεργασμένο σε εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία (UHT), ομογενοποιημένο ρόφημα με 75% γάλα και εκχύλισμα καφέ.

Τιμή 1,02 €

Κύκλωψ κοντάρι ξύλινο με ψιλή βίδα 120cm

Το Κύκλωψ κοντάρι ξύλινο με ψιλή βίδα 120cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε εργάτη. Με την ακρίβειά του και την αξιοπιστία του, το Κύκλωψ κοντάρι θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με επιτυχία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο ποιοτικό προϊόν για τις εργασίες σας!
Τιμή 0,95 €

Adoro γάλα ελαφρύ 1,5% 1lt

Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, καταναλώνεται ζεστό ή κρύο, είναι ιδανικό για τον καφέ αλλά και για μαγειρική και ζαχαροπλαστική χρήση.

Τιμή 1,36 €