• PERSIL ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (28μεζ.) - (1,40lit) (DARK BLOOM)  - 1
  • PERSIL ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (28μεζ.) - (1,40lit) (DARK BLOOM)  - 1

PERSIL ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (28μεζ.) - (1,40lit) (DARK BLOOM)

Το Persil υγρό πλυντηρίου ρούχων σε συσκευασία 28 μεζοϊκών δόσεων και χωρητικότητα 1,40 λίτρων, σε άρωμα Dark Bloom.
36908
5201395168435
5,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΑΓΗΤΟΥ olivia (403)(22.5cm)

Το μαχαίρι φαγητού Olivia (403)(22.5cm) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του, το μαχαίρι αυτό θα σας βοηθήσει να κόψετε και να ψιλοκόψετε φαγητά με άνεση και ακρίβεια. Η λεπτή λεπίδα του είναι ιδανική για κάθε είδους τροφή, ενώ η εργονομική λαβή του εξασφαλίζει άνετη χρήση. Αποκτήστε το μαχαίρι φαγητού Olivia τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει πο
Τιμή 1,49 €

Παπαδοπουλου φρυγανια χωρις γλουτενη 165gr,

Η Παπαδοπουλου φρυγανια χωρις γλουτενη 165gr είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του υγιεινού τρόπου ζωής. Με φρέσκα υλικά και χωρίς γλουτένη, αυτή η νόστιμη λιχουδιά θα σας καταπλήξει με τη γεύση και την ποιότητά της. Απολαύστε την ως σνακ με ένα φλιτζάνι τσάι ή χρησιμοποιήστε την ως συνοδευτικό σε ένα λαχταριστό γεύμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 4,26 €

Uniglass 54056 ποτηρι γυαλ, κρασιου pop 15,5cl 6τεμ

Το Uniglass 54056 ποτήρι γυαλιού κρασιού pop 15,5cl 6τεμ είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας κατά την απόλαυση του κρασιού. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του, αυτά τα ποτήρια θα δώσουν στο τραπέζι σας μια αίσθηση πολυτέλειας και στυλ. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με γευστικότητα και κομψότητα.
Τιμή 3,46 €

PAMPERS PREMIUM CARE ΠΑΝΕΣ No3 40TEM 6-10K

Οι Pampers Premium Care πάνες No3 40τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για το μωρό σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την εξαιρετική απορροφητικότητά τους, παρέχουν τη μέγιστη προστασία και άνεση στο μωρό σας. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει το μωρό σας από το να απολαμβάνει κάθε στιγμή της ημέρας του. Αποκτήστε τώρα τις Pampers Premium Care πάνες και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 15,57 €

Κυκλωψ καπακι φουρνου μικροκυματων φ30 μεγαλο

Το Κυκλωψ καπάκι φούρνου μικροκυμάτων φ30 μεγάλο είναι ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη στην κουζίνα! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό προϊόν που θα σας διευκολύνει στο μαγείρεμα καθημερινά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα καπάκια φούρνου μικροκυμάτων στην αγορά!
Τιμή 2,06 €

Κορυφαία προϊόντα

HF αρωματικό κερί σανταλόξυλο 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 2,18 €

Evripos αφέψημα χαμομήλι 10x1gr

Το Evripos αφέψημα χαμομήλι 10x1gr είναι η ιδανική επιλογή για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε μετά από μια μακρά και κουραστική μέρα. Η φρέσκια γεύση του χαμομηλιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και χαλάρωση. Απολαύστε ένα φλιτζάνι από το Evripos αφέψημα χαμομήλι και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει από το άγχος και το άγχος της καθημερινότητας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και χαλάρωσης με το Ev
Τιμή 1,00 €

Νίκη αλάτι ψιλό 500gr

Αλάτι ψιλό σε σακουλάκι της σειράς Νίκη από την εταιρεία Κάλας. Είναι θαλασσινό, ιωδιούχο και απόλυτα καθαρό. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι.

Τιμή 0,16 €