• Nescafe gold iced latte φακελακι 101,5gr, 7x15gr, βανιλια
  • Nescafe gold iced latte φακελακι 101,5gr, 7x15gr, βανιλια

Nescafe gold iced latte φακελακι 101,5gr, 7x15gr, βανιλια

Ανανεωτική γεύση Nescafe gold iced latte, με την απόλυτη αίσθηση βανίλιας. Απολαύστε τη δροσιστική απόλαυση του καφέ σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αφεθείτε στην πλούσια γεύση και το άρωμα που θα σας καθηλώσει. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία γεύσης!
31547
8445290507860
3,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ποδιά σερβιτόρου με μισή τσέπη λευκή one size 03-238

Η λευκή ποδιά σερβιτόρου με μισή τσέπη είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επαγγελματία στον χώρο της εστίασης. Με το κομψό της design και την πρακτική της λευκή απόχρωση, η ποδιά αυτή προσθέτει στυλ και επαγγελματισμό σε κάθε εμφάνιση. Η μισή τσέπη προσφέρει επιπλέον χώρο αποθήκευσης για τα απαραίτητα εργαλεία και αξεσουάρ, ενώ η one size κατασκευή την καθιστά κατάλληλη για κάθε σωματότυπο. Αποκτήστε την τώρα και ξεχωρίστε στον χώρο εργασία
Τιμή 6,43 €

Uhu κολλα γενικης χρησης 20ml blister

Η Uhu κόλλα γενικής χρήσης 20ml blister της εταιρίας UHU είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι ή γραφείο. Με την αξιοπιστία και ποιότητα που προσφέρει η εταιρία UHU, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η κόλλα θα κάνει τη δουλειά της με ακρίβεια και αντοχή. Εύκολη στη χρήση και μεγάλη αντοχή σε διάφορες επιφάνειες, η Uhu κόλλα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε καθημερινή ανάγκη σας. Αποκτήστε την τώρα και είστε έτοιμοι για κάθε κόλλημ
Τιμή 1,51 €

ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑΣ - (4τεμ.)

Τα μανταλάκια τεράστιου μεγέθους είναι ιδανικά για χαλάρωση και άνεση στην παραλία ή στην πισίνα. Με το σετ των 4 τεμαχίων, μπορείτε να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία σας με φίλους και οικογένεια. Κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό, είναι σχεδιασμένα για μακροχρόνια χρήση και άνεση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την καλοκαιρινή σας απόδραση με στυλ και άνεση!
Τιμή 1,10 €

Κυπελο λευκο 320gr, 50τεμ no 100

Το λευκό κύπελλο 320gr, 50 τεμάχια, αριθμός 100 της εταιρίας, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτό το κύπελλο συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα. Με την εγγύηση της εταιρίας μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αγοράζετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας διαρκέσει για πολύ καιρό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας κύπελλο τώρα!
Τιμή 2,35 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh πράσινο μήλο 1lt

To καθαριστικό πατώματος Dettol είναι αντιβακτηριδιακό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις σκληρές πλενόμενες επιφάνειες για ένα συνολικά καθαρό σπίτι. Eίναι ένα ισχυρό καθαριστικό προϊόν με απίστευτη φρεσκάδα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκέτο σε δύσκολους λεκέδες ή να το διαλύσετε για μεγάλες επιφάνειες. Η επαναστατική του σύνθεση αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα λίπη και τη μουτζούρα, εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων, κάνοντας τον καθαρισμό του πατώματος της κουζίνας, της τουαλέτας ευκολότερη υπόθεση.

Τιμή 3,08 €

Trata γαύρος πικάντικος σε φυτικό λάδι 100gr

Αγαπημένος ελληνικός μεζές που αποτελεί ένα πεντανόστιμο ορεκτικό, αλλά και μια θρεπτική πρώτη ύλη για γευστικές σαλάτες και σνακ, χωρίς συντηρητικά.

Μαγειρεμένος με καυτερή πιπεριά για πικάντικη απόλαυση.

Τιμή 1,67 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα clean & flex μέτρια 3τεμ

Η Aquafresh οδοντόβουρτσα clean & flex μέτρια 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήστη που αναζητά την τελειότητα στη φροντίδα των δοντιών του. Με την μοναδική της σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα υλικών, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία από την τερηδόνα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 1,85 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα κίτρινη 2τεμ

Πρακτική και εύκολη στη χρήση για γρήγορο και αποτελεσματικό σφουγγάρισμα. Πολύ απορροφητική. Δεν αφήνει νερά στο πέρασμά της, προσφέροντας ομοιόμορφο σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι. Πολύ ανθεκτική με λωρίδες που δεν φθείρονται εύκολα. Για μεγαλύτερη διάρκεια της σφουγγαρίστρας συνιστάται χρήση σε λείες, μη πορώδεις επιφάνειες. Κατάλληλη για όλα τα δάπεδα.

Τιμή 5,61 €

Αλλατινη choco bloom μπισκοτα γεμιστα 6x35gr σοκολατα 5+1 δωρο

Το Αλλατινη choco bloom μπισκοτα γεμιστα 6x35gr σοκολατα 5 1 δωρο είναι ένα νόστιμο γλυκό που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Η συνδυασμένη γεύση της σοκολάτας και των μπισκότων θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το νόστιμο γλυκό, με την προσφορά 5+1 δώρο από την εταιρία μας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,81 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού