• ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ CLUB 6.5cm 1000τεμ.(Η409-65)  - 1
  • ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ CLUB 6.5cm 1000τεμ.(Η409-65)  - 1

ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ CLUB 6.5cm 1000τεμ.(Η409-65)

Οι Οδοντογλυφίδες Club 6.5cm 1000τεμ. είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία οδοντιάτρο. Με υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα, αυτές οι οδοντογλυφίδες θα σας εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τώρα τις δικές σας Οδοντογλυφίδες Club 6.5cm 1000τεμ. για άψογα αποτελέσματα κάθε φορά!
36819
5209800081461
1,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ LU 87gr

Η MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ LU 87gr είναι μια απολαυστική σοκολάτα που συνδυάζει την πλούσια γεύση της MILKA με την τραγανή υφή των μπισκότων LU. Με κάθε δαγκωνιά θα νιώσετε την απόλαυση να εκρήγνυται στο στόμα σας, κάνοντας σας να θέλετε να την αγοράσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε εύκολα.
Τιμή 1,06 €

Sidirela καφετιερα χειρος inox 6 φλυτζάνια

Η Sidirela καφετιέρα χειρός inox 6 φλυτζάνια είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. Με το μοναδικό της design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα απολαύσετε τον καφέ σας σε κάθε φλυτζάνι. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την τέλεια γεύση καφέ κάθε μέρα!
Τιμή 7,54 €

Raid ματ ταμπλετες 15τεμ +15τεμ δωρο χωρις αρωμα 10 ωρων

Οι ταμπλέτες Raid ματ προσφέρουν αποτελεσματική προστασία ενάντια στα έντομα και τα κουνούπια, χωρίς αρώματα και με διάρκεια 10 ωρών. Αποκτήστε τώρα 15 ταμπλέτες και λάβετε επιπλέον 15 τεμάχια δώρο. Προστατεύστε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας με τις αποτελεσματικές ταμπλέτες Raid ματ.
Τιμή 3,02 €

ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Αν θέλετε να πίνετε καθαρό και αγνό νερό κάθε μέρα, τότε το ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Με την προηγμένη τεχνολογία του, αφαιρεί αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες και τα βλαβερά ουσίες από το νερό, προσφέροντας σας καθαρό, φρέσκο και υγιεινό νερό για κάθε χρήση. Αποκτήστε το ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαρότητας κάθε φορά που πίνετε νερό.
Τιμή 0,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Zebra χαρτομάντηλα αυτοκινήτου 100 φύλλα

Τα χαρτομάντηλα προσώπου Zebra White δύο στρώσεων αποτελούνται από 100% ίνες λευκής κυτταρίνης. Με στάνταρ και πιο σφιχτό άνοιγμα στο πίσω μέρος. Ιδανικό για πρόσωπο, το μωράκι και το αυτοκίνητο!

Τιμή 0,73 €

Viva χυμός με μπανάνα 1lt

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση μπανάνα χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,13 €

Fresh αλουμινόχαρτο 30m

Ανακαλύψτε το αλουμινόχαρτο Fresh 30m και απολαύστε τη φρεσκάδα και την ποιότητα που προσφέρει. Ιδανικό για τη διατήρηση των τροφίμων σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με μήκος 30 μέτρων, το Fresh αλουμινόχαρτο είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρει το Fresh αλουμινόχαρτο!
Τιμή 2,47 €

Γλάρος αλάτι θαλασσινό ψιλό 500gr

Ιωδιούχο, λευκό, κρυσταλλικό θαλασσινό αλάτι που δίνει γεύση στο μαγείρεμα.

Το αλάτι ΓΛΑΡΟΣ κερδίζει πόντους σε γεύση, ποιότητα και φυσικότητα.

Επίσης το σακουλάκι διευκολύνει την μέτρηση δοσολογίας κατά τη χρήση του.

Τιμή 0,43 €

Duck deep action gel με λεβάντα 750ml

Απολυμαντικό καθαριστικό gel για τη λεκάνη της τουαλέτας. Χάρη στον ειδικό λαιμό της συσκευασίας φτάνει τα μικρόβια και τις βρωμιές που κρύβονται κάτω από το χείλος της λεκάνης.

Σκοτώνει το 99,9% των μικροβίων, έχει ευχάριστο άρωμα, απλώνεται ομοιόμορφα, απομακρύνει τα άλατα & εξουδετερώνει τις οσμές.

Τιμή 2,14 €