• OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΛΕΒΑΝΤΑ)  - 1
  • OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΛΕΒΑΝΤΑ)  - 1

OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΛΕΒΑΝΤΑ)

Το OMO υγρό πλυντηρίου με άρωμα λεβάντας είναι η ιδανική λύση για ένα καθαρό και φρέσκο αποτέλεσμα στα ρούχα σας. Η προηγμένη τεχνολογία του OMO εξασφαλίζει αποτελεσματικό και βαθύ καθάρισμα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα υφάσματα. Αφήστε τη μαγεία της λεβάντας να αγκαλιάσει τα ρούχα σας και να δημιουργήσει ένα αίσθημα φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το OMO υγρό πλυντηρίου τώρα και απολαύστε καθαρά και μυρωδάτα ρούχα κάθε φορά που τα φο
36683
8720181427398
6,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ZERO ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ (32gr.x12τεμ.) - (ΚΕΡΑΣΙ 0% ΖΑΧΑΡΗ)

Οι ZERO ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ με γεύση ΚΕΡΑΣΙ και 0% ΖΑΧΑΡΗ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια γλυκιά απόλαυση χωρίς την προσθήκη περιττών θερμίδων. Με την απαλή γεύση του κερασιού, αυτές οι καραμέλες θα σας καταπλήξουν με τον απαλό τους χαρακτήρα και την ανεπανάληπτη γεύση τους. Απολαύστε τις χωρίς ενοχές και απολαύστε την γεύση του κερασιού χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την απόλυτη γλυκιά απόλαυση!
Τιμή 12,10 €
ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (32μεζ.) 1,45lit - (2 ΣΕ 1)  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (32μεζ.) 1,45lit - (2 ΣΕ 1)

Ανακαλύψτε το ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (32μεζ.) 1,45lit - (2 ΣΕ 1) και αφήστε τα ρούχα σας να αναζωογονηθούν με ένα μόνο προϊόν! Η εξαιρετική σύνθεσή του θα σας εντυπωσιάσει, ενώ η αποτελεσματικότητά του θα σας κάνει να μην μπορείτε να το αντισταθείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα με ένα μόνο βήμα!
Κανονική τιμή 6,64 € Τιμή 6,43 €
  • -0,21 €
  • -0,21 €

ΤΟ ΜΑΝΝΑ ΚΡΙΘΑΡΟΚΟΥΛΟΥΡΑ 300gr. - (ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ)

Το Μάννα Κριθαροκούλουρα 300gr. είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό! Με φρέσκα και φυσικά συστατικά, αυτό το προϊόν θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απολαύστε την απαλή γεύση του κριθαροκουλούρα και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 2,75 €

ΜΠΑΛΑ 230MM ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ

Το ΜΠΑΛΑ 230MM ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει! Με την ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό σχεδιασμό του, αυτή η μπάλα θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος στις δραστηριότητές σας. Αφήστε την παιδική χαρά να ξεσπάσει και αποκτήστε το ΜΠΑΛΑ 230MM ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ τώρα!
Τιμή 2,46 €

Κορυφαία προϊόντα

Μπαρμπα Γιάννης αγγουράκια 340gr

Τουρσί της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,03 €

Arion food συμπυκνωμένος χυμός πορτοκάλι 5lt

Αφράτος και φρέσκος συμπυκνωμένος χυμός πορτοκάλι 5lt από την Arion food. Απολαύστε τη γεύση του φρέσκου πορτοκαλιού σε κάθε γουλιά. Ιδανικός για πρωινό ξύπνημα ή ως αναζωογονητικό ποτό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τον Arion food συμπυκνωμένο χυμό πορτοκάλι 5lt τώρα και απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του φυσικού χυμού πορτοκαλιού σε κάθε σταγόνα.
Τιμή 18,79 €

Βηθλεέμ φυτιλάκια παραφίνης κίτρινα 20gr

Το φυτίλι τοποθετείται μαζί με την καντηλήθρα στο εσωτερικό ενός καντηλιού. Καίει με ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, πυρηνέλαιο και όλα τα φυτικά λάδια. Αποφύγετε την χρήση παραφινέλαιου. Ρυθμίστε το φυτιλάκι στην καντηλήθρα χαμηλά για να μην σας καπνίσει.

Τιμή 0,38 €

Τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ με χερούλι 26x17x26cm 250τεμ

Αυτές οι τσάντες χάρτινες κραφτ καφέ είναι μια ανθεκτική, ανακυκλώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για τη μεταφορά αντικειμένων και τη συσκευασία προϊόντων.

Τιμή 20,46 €

Fairy υγρό πιάτων original 900ml

Κάθε σταγόνα του Fairy χαρίζει καθαριστική δύναμη που διαρκεί στο πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του διαλύει τα λίπη στη στιγμή προσφέροντας εκθαμβωτική καθαριότητα. Τώρα και σε επετειακή συσκευασία 30 χρόνια Fairy!

Τιμή 4,18 €