• Piltsis σαλτσα τοματας 330gr
  • Piltsis σαλτσα τοματας 330gr

Piltsis σαλτσα τοματας 330gr

Η Piltsis σάλτσα τομάτας 330gr είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της γεύσης και της ποιότητας. Με φρέσκες ντομάτες και πλούσιο άρωμα, αυτή η σάλτσα θα σας κάνει να ανακαλύψετε ξανά τη γεύση των πιάτων σας. Απολαύστε τη με ζυμαρικά, πίτσα ή όπως σας αρέσει καλύτερα. Αγοράστε τώρα την Piltsis σάλτσα τομάτας 330gr και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
35465
5200121323414
1,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WOODSTONE ΦΟΡΜΑ ΚΕΙΚ ΔΙΠΛΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ 28cm

Η διπλή στρογγυλή φόρμα κέικ 28cm της εταιρίας WOODSTONE είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε νόστιμα και εντυπωσιακά κέικ. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, αυτή η φόρμα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά επιδόρπια που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε τη φόρμα κέικ WOODSTONE τώρα και απολαύστε την ευχαρίστηση της ζαχαροπλαστικής!
Τιμή 9,82 €

POLMIX ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΜΠΛΕ 48 MICRON 90LT (72*95) 10ΤΕΜ

Η σακούλα απορριμάτων POLMIX σε χρώμα μπλε με πάχος 48 micron και χωρητικότητα 90 λίτρων είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμάτων σας. Με τις διαστάσεις 72*95 και τη συσκευασία 10 τεμαχίων, αυτή η σακούλα θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες. Πρακτική, ανθεκτική και εύκολη στη χρήση, η σακούλα POLMIX είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε την άρ
Τιμή 0,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Cover οδοντογλυφιδες σε ατομικη συσκευασια 200τεμ

Οι Cover οδοντογλυφίδες σε ατομική συσκευασία 200 τεμαχίων είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την καθημερινή σας περιποίηση των δοντιών. Με εξαιρετική ποιότητα και αντοχή, αυτές οι οδοντογλυφίδες θα σας παρέχουν την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τις Cover οδοντογλυφίδες τώρα και αναδείξτε το χαμόγελό σας!
Τιμή 0,77 €

Best clean σφουγγαρίστρα πολύχρωμη 1τεμ

Η Best clean σφουγγαρίστρα χρωματιστή είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, η σφουγγαρίστρα Best clean θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό χώρο με ελάχιστη προσπάθεια!
Τιμή 0,90 €

Λουμίδης καφές ελληνικός ντεκαφεινέ 143gr

Μια απολαυστική επιλογή καφέ, για όλες τις ώρες της ημέρας. Ιδανική για όσους αποφεύγουν την καφεΐνη.

Η αφαίρεση της καφεΐνης γίνεται με 100% φυσικό τρόπο: αποκλειστικά με την χρήση νερού, διατηρώντας το άρωμα και την γεύση του καφέ. Οι κόκκοι βυθίζονται σε νερό και η καφεΐνη που είναι από τη φύση της μια υδατοδιαλυτή ουσία, σιγά σιγά απομακρύνεται.

Xρησιμοποιείται για την παραγωγή του, ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 4,03 €

Nescafe classic στιγμιαίος καφές 50gr

Ο καφές NESCAFÉ® CLASSIC παράγεται από εκλεκτούς κόκκους καφέ Robusta που καβουρδίζονται μέτρια προς δυνατά για να αποκτήσουν τη πλούσια και απολαυστική γεύση και το κλασικό άρωμα του NESCAFÉ.

Σε μεταλλική ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Τιμή 2,78 €