• Tns καλαθι απλυτων πλαστικο με ξυλινες λαβες 60lt ροζ tp605 Tns - 1
  • Tns καλαθι απλυτων πλαστικο με ξυλινες λαβες 60lt ροζ tp605 Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns καλαθι απλυτων πλαστικο με ξυλινες λαβες 60lt ροζ tp605

Το Tns καλάθι απλυτων πλαστικό με ξύλινες λαβές 60lt ροζ tp605 είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθημερινό καθαρισμό σας. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα 60 λίτρων, μπορείτε να αποθηκεύσετε άφθονα απλύτων ρούχων, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια. Οι ξύλινες λαβές προσδίδουν ένα αίσθημα φυσικής ομορφιάς και ζεστασιάς, ενώ η ροζ απόχρωση προσθέτει μια διακριτική νότα χρώματος στον χώρο σας. Αγοράστε το Tns καλάθι απλυτων τώρα και αναβαθμίστε τ
35217
5204558396973
12,52 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σαμούρη χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο 28ml

Ζαχαρωδών χρωμάτων Σαμούρη σε μοναδικό κόκκινο χρώμα, ιδανικό για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με μόλις 28ml χωρητικότητα, αυτό το προϊόν θα σας εντυπωσιάσει με την ευκολία και την ακρίβεια που προσφέρει κατά τη χρήση του. Αναδείξτε τις δημιουργικές ικανότητές σας και δημιουργήστε εντυπωσιακές λιχουδιές με το Σαμούρη χρώμα ζαχαροπλαστικής!

Τιμή 2,28 €

Κορυφαία προϊόντα

Το μαννα δαγκωτο τραγανες μπουκιες 70gr, γραβιερα & γλυκια παπρικα

Μαννά Δαγκώτο Τραγανές Μπουκιές 70gr, Γραβιέρα & Γλυκιά Πάπρικα - Απολαύστε τον τέλειο συνδυασμό γεύσεων σε κάθε δαγκωνιά. Η τραγανή υφή συνδυάζεται με την πλούσια γεύση της γραβιέρας και τη γλυκιά πινελιά της πάπρικας, κάνοντας αυτό το προϊόν απαραίτητο για τους λάτρεις του καλού φαγητού. Απολαύστε το σε κάθε στιγμή της ημέρας και ανακαλύψτε μια νέα διάσταση γεύσης.
Τιμή 1,34 €

Knorr noodles asia κάρυ 70gr

Η Knorr Asia Noodles με κάρυ 70gr είναι το ιδανικό γεύμα για όσους αναζητούν γρήγορη και νόστιμη λύση. Με αυθεντική ασιατική γεύση και εύκολη παρασκευή, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει μακριά με κάθε μπουκιά. Απολαύστε τη γεύση της Ασίας στο σπίτι σας με τις Knorr Asia Noodles!
Τιμή 0,66 €

Practic σπόγγος ασημί inox 25gr

Σφουγγάρι γενικής χρήσης το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Εκτός του ότι μπορείτε να πλύνετε τα μαγειρικά σας σκέυη, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας, το φούρνο, τις εστίες σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο της κουζίνας στο οποίο συσσωρεύεται βρωμιά και λίπη.

Τιμή 0,27 €

Figaro αφρός ξυρίσματος με μινθόλη 400ml

Ο αφρός ξυρίσματος της Figaro παράγει έναν πλούσιο αφρό που μαλακώνει και ενυδατώνει τις τρίχες του προσώπου για ένα απαλό και ευχάριστο ξύρισμα με έντονο αίσθημα δροσιάς. 

Θα χαρίσει ελαστικότητα και ενυδάτωση ακόμα και στις πιο ξηρές επιδερμίδες. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Τιμή 2,08 €