• Tulip καραμελα μπιλια 250gr, ουζο
  • Tulip καραμελα μπιλια 250gr, ουζο

Tulip καραμελα μπιλια 250gr, ουζο

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των Tulip καραμέλων μπίλια 250gr, συνοδευόμενη από το απαράμιλλο άρωμα του ούζου. Μια απόλυτα ελληνική γεύση που θα σας ταξιδέψει σε μοναδικές γευστικές απολαύσεις. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο και αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση!
35067
5201036181212
1,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns βαση ξυλινη 17,8x16,5cm 4 χρωματα ydz-36

Η βάση ξύλινη 17,8x16,5cm 4 χρωμάτων ydz-36 της εταιρίας Tns είναι ο τέλειος σύντροφος για τα αγαπημένα σας φυτά και αντικείμενα διακόσμησης. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τα πολλά χρώματα που προσφέρει, αυτή η βάση θα δώσει ένα μοναδικό στυλ στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομψό και πρακτικό προϊόν για το σπίτι σας!
Τιμή 1,36 €

VAPONA SPRAY ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΟΣ 100ML

Το VAPONA SPRAY ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΟΣ 100ML είναι το απόλυτο απωθητικό για εντόμους. Με μια μοναδική φόρμουλα που προστατεύει το δέρμα σας και αποτρέπει τις ενοχλητικές τσιμπήματα, αυτό το προϊόν θα σας κρατήσει μακριά από τα ενοχλητικά έντομα. Απλά ψεκάστε το σε όλο το σώμα σας και απολαύστε μια απαλή και άνετη προστασία όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ελευθερία από τα ενοχλητικά έντομα.
Τιμή 4,50 €

Κορυφαία προϊόντα

TESORI ΑΡΩΜΑ 100ml - (THALASSO THERAPY)

Ξεκινάτε το ταξίδι σας στην αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και ηρεμίας με το TESORI ΑΡΩΜΑ 100ml - (THALASSO THERAPY). Η μοναδική σύνθεση αυτού του αρώματος σας ταξιδεύει στα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας, αφήνοντας σας να αισθανθείτε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι. Αφεθείτε στη μαγεία του θαλάσσιου κόσμου και ανακαλύψτε την εσωτερική σας γαλήνη με το TESORI ΑΡΩΜΑ 100ml - (THALASSO THERAPY).
Τιμή 4,59 €

Colgate οδοντόκρεμα total original 75ml

Η Colgate Total Original οδοντόκρεμα 75ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την υγεία των δοντιών σας. Με τη μοναδική της σύνθεση που προστατεύει ενάντια στην πλάκα και την τερηδόνα, σας προσφέρει φρεσκάδα και προστασία για ολόκληρη την ημέρα. Αποκτήστε τη Colgate Total Original οδοντόκρεμα τϋρα και απολαύστε λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 2,08 €

Vincinni κέικ με φρούτα 300gr

Το Vincinni κέικ με φρούτα 300γρ είναι ένα γλυκό προϊόν από την εταιρεία Vincinni που συνδυάζει τον μαλακό και νόστιμο κέικ με τη φρεσκάδα και την γεύση των φρούτων.

Τιμή 2,08 €