• Σχαρα bbq ψαριου ξυλ,λαβη 15x42x26
  • Σχαρα bbq ψαριου ξυλ,λαβη 15x42x26

Σχαρα bbq ψαριου ξυλ,λαβη 15x42x26

Η σχάρα BBQ ψαριού ξύλου με διαστάσεις 15x42x26 είναι ο τέλειος σύντροφος για τις βραδινές σας μπάρμπεκιου. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την άνετη λαβή, αυτή η σχάρα ψαριού θα σας ενθουσιάσει με την απόλυτη ευκολία χρήσης και το αποτέλεσμα που θα προσφέρει στα ψητά σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τις βραδινές σας εξόδους στον κήπο!
34976
5206971013307
5,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Συμεωνίδης φυστίκια αλμυρά 500gr

Τα αράπικα φιστίκια είναι εξαιρετική πηγή της νιασίνης και του φυλλικού οξέος, βοηθώντας έτσι στην αναγέννηση των ερυθρών αιμοσφαιρίων και προστατεύοντας ταυτόχρονα από την αναιμία και τη θρομβοπενία. Παράλληλα περιέχουν σε υψηλότατο βαθμό φυτικές στερόλες, ουσίες που συμβάλλουν στη μείωση της απορρόφησης της χοληστερόλης

Μια χούφτα αράπικα φιστικιά αποδίδουν 160 θερμίδες. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν πως η συνετή και λογική κατανάλωση τους βελτιώνει τα επίπεδα ολικής και HDL χοληστερόλης σε υγιείς ενήλικες ενώ προσδίδει και σημαντικά αντιοξειδωτικά οφέλη.

Τιμή 2,52 €

Coral gas αέριο αναπλήρωσης αναπτήρων 220gr 400ml

Το Coral gas αέριο αναπλήρωσης αναπτήρων 220gr 400ml της εταιρίας Coral gas είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τους αναπτήρες σας λειτουργικούς και έτοιμους για χρήση. Με την αξιόπιστη ποιότητα της Coral gas, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το αναπλήρωση αέριο θα σας προσφέρει μακροχρόνια απόδοση και ασφάλεια. Μην αφήνετε τον αναπτήρα σας να μείνει άδειος - αποκτήστε το Coral gas αέριο αναπλήρωσης σήμερα και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που ?
Τιμή 2,40 €

Κτήμα χειμωνίδη 100% χυμός ρόδι γλυκός σε γυάλινο 250ml

Ζουργάνα αληθινή γεύση, απόλυτη απόλαυση. Απολαύστε τον 100% φυσικό χυμό ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη σε κάθε γουλιά. Μια εμπειρία γεύσης που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και αυθεντικότητα. Ανακαλύψτε τη γλυκιά απόλαυση του φυσικού χυμού ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!
Τιμή 2,04 €

Axion υγρό καθαρισμού για λίπη & λάδια 4lt

Το Axion υγρό καθαρισμού για λίπη και λάδια σε συσκευασία των 4 λίτρων είναι ένα ισχυρό καθαριστικό που σχεδιάστηκε ειδικά για την αποτελεσματική αφαίρεση λιπαρών ρύπων από διάφορες επιφάνειες. Η μεγάλη συσκευασία εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης, καθιστώντας το κατάλληλο για επαγγελματική ή συχνή οικιακή χρήση.

Η σύνθεσή του αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους επίμονους λιπαρούς λάδιους και άλλες οργανικές ρύπες, εξασφαλίζοντας έναν υψηλό βαθμό καθαριότητας. Είναι κατάλληλο για χρήση σε κουζίνες, εστιατόρια, βιομηχανικούς χώρους και άλλες περιοχές όπου η επεξεργασία τροφίμων ή η παρασκευή φαγητού μπορεί να προκαλεί εντονότερες εναποθέσεις λιπαρών ρύπων.

Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που παρέχονται στη συσκευασία για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του προϊόντος.

Τιμή 5,66 €