• Simba σκυλοτροφη κονσερβα 1230gr, μοσχαρi
  • Simba σκυλοτροφη κονσερβα 1230gr, μοσχαρi
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSimba

Simba σκυλοτροφη κονσερβα 1230gr, μοσχαρi

Η Simba σκυλοτροφη κονσέρβα 1230gr με μοσχαρί από την εταιρία Simba είναι η ιδανική επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκο μοσχαρί και υψηλή ποιότητα συστατικών, αυτή η κονσέρβα θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό σκύλο. Απολαύστε την υψηλή διατροφική αξία και τη γεύση που θα κερδίσει την αγάπη του τετράποδου φίλου σας.
34719
8009470009126
1,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ψυγειο πικ νικ 25lt

Το ψυγείο πικ νικ 25lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε εξόρμηση σας στη φύση. Με τη μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα και τα ποτά σας φρέσκα και δροσερά για ώρες. Ελαφρύ, φορητό και εύκολο στη μεταφορά, αυτό το ψυγείο είναι ο απόλυτος σύμμαχος για κάθε εξόρμησή σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πικ νικ!
Τιμή 18,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Milka σοκολάτα caramel 100gr

Η Milka σοκολάτα caramel 100gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό. Με τη μοναδική της γεύση καραμέλας και την απαλή υφή της σοκολάτας Milka, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να λιώνετε στην ευχαρίστηση. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα τη Milka σοκολάτα caramel 100gr και αφήστε τη γεύση της να σας ταξιδέψει!
Τιμή 1,11 €

Riso Scotti ρόφημα βρώμης με ασβέστιο 1lt

Φυτικό ρόφημα βρώμης της εταιρείας Riso Scotti, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιούμε το αγελαδινό γάλα. Η βρώμη περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση πρωτεϊνών σε σχέση με άλλα σιτηρά έτσι και είναι καλή πηγή πρωτεϊνών, αλλά και βιταμίνης Α. Ωστόσο, δεν περιέχει χοληστερίνη ούτε λακτόζη, γεγονός που καθιστά το συγκεκριμένο ρόφημα κατάλληλο για όσους έχουν δυσανεξία ή αλλεργία στο γάλα. Είναι αρκετά πλούσιο σε υδατάνθρακες, γι’ αυτό δεν αποτελεί την καλύτερη επιλογή για εκείνους που προσέχουν το βάρος τους ή τις τιμές του σακχάρου.

Τιμή 2,28 €