• Φαιδων πλεξουδα βουτηματα 300gr, σπιτικο  - 1
  • Φαιδων πλεξουδα βουτηματα 300gr, σπιτικο  - 1

Φαιδων πλεξουδα βουτηματα 300gr, σπιτικο

Το Φαιδών πλεξουδα βουτημάτα 300gr είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ντουλάπι. Με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή του, σας ταξιδεύει σε μια γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Απολαύστε τα σπιτικά Φαιδών πλεξουδα βουτημάτα 300gr και ανακαλύψτε την αληθινή γεύση της παράδοσης στο σπίτι σας.
34646
5201383503507
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

STR8 GEL 400ML FAITH

Η STR8 GEL 400ML FAITH είναι το απόλυτο εργαλείο για να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Με τη μοναδική της φόρμουλα, προσφέρει δυνατό κράτημα και λάμψη που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε την STR8 GEL 400ML FAITH τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 2,18 €

Tns roller καθαρισμου ρουχων 32-950-1256

Η Tns roller καθαρισμού ρούχων 32-950-1256 είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό των ρούχων σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, θα ανανεώσει τα ρούχα σας και θα τα κάνει να φαίνονται σαν καινούργια. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 0,95 €

ΣΕΣΟΥΛΑ ΣΤΡΟΓΓ.ΠΛΑΣΤ. 136/42CM

Η σεσούλα στρογγυλή πλαστική 136/42cm είναι η ιδανική επιλογή για την ανανέωση του χώρου σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και το μοντέρνο design της, θα προσδώσει στον χώρο σας μια αίσθηση πολυτέλειας και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Αποκτήστε τώρα τη σεσούλα στρογγυλή πλαστική 136/42cm και απολαύστε τη νέα σας αγορά!
Τιμή 4,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Pringles πατατάκια passport τζατζίκι 165gr

Τα Pringles πατατάκια passport τζατζίκι 165gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση με μια δόση πρωτοτυπίας. Με την αγνή γεύση τζατζικιού, αυτά τα πατατάκια θα σας ταξιδέψουν σε νέες γευστικές εμπειρίες. Αφήστε τα Pringles passport τζατζίκι να σας καθηλώσουν και να σας κάνουν να τα αγοράσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,42 €

Εταζέρα με 3 ράφια ίσια πλαστική

Μια εταζέρα με 3 ίσια πλαστικά ράφια είναι μια πρακτική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση αντικειμένων σε διάφορους χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Οι πλαστικές εταζέρες είναι συνήθως ελαφριές, ανθεκτικές και εύκολες στη συναρμολόγηση, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες χρήσεις.

Τιμή 4,82 €

Πανιά μικροϊνών 3τεμ

Τα πανιά μικροϊνών 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα τους, θα κάνουν τον καθαρισμό του σπιτιού σας γρήγορο και αποτελεσματικό. Επιπλέον, η ανθεκτική κατασκευή τους εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η μοντέρνα σχεδίασή τους θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να κάνετε την καθημερινή σας ζωή πιο ε
Τιμή 0,90 €