• Patmos μαχαιρι φαγητου inox 3τεμ 10-632  - 1
  • Patmos μαχαιρι φαγητου inox 3τεμ 10-632  - 1

Patmos μαχαιρι φαγητου inox 3τεμ 10-632

Patmos μαχαιρι φαγητου inox 3τεμ 10-632 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το σετ μαχαιριών θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τα γεύματα σας με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας!
34312
5202758106323
2,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns βαφλιερα 850w μαυρη

Η Tns βαφλιέρα 850W μαύρη είναι η ιδανική λύση για να δημιουργήσετε τις πιο νόστιμες βαφλες στο σπίτι σας. Με την ισχύ των 850W, θα μπορείτε να ετοιμάσετε τις βαφλες σας γρήγορα και εύκολα. Η μαύρη απόχρωση της προσθέτει μια διαχρονική νότα στην κουζίνα σας, ενώ η ποιότητα κατασκευής της εγγυάται μακροχρόνια αντοχή. Αποκτήστε τώρα την Tns βαφλιέρα 850W μαύρη και δώστε μια νόστιμη νότα στις μέρες σας!
Τιμή 19,95 €

Κορυφαία προϊόντα

RiceUp ρυζογκοφρέτες ολικής με 7 σούπερ σπόρους 120gr

Ρυζογκοφρέτες με μόνο 26 θερμίδες ανά γκοφρέτα με λιγότερο από 3% λιπαρά. Χωρίς τεχνητά χρώματα και γεύσεις, χωρίς συντηρητικά. Ελεύθερες γλουτένης, σόγιας, σουσαμιού, ξηρών καρπών, λακτόζης και αυγών. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

Τιμή 0,88 €

Tns ποτήρι γυάλινο με χερούλι και καλαμάκι 420ml

Ανανεωτικό, λειτουργικό και στυλάτο ποτήρι γυάλινο 420ml με χερούλι και καλαμάκι από την εταιρία Tns. Ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας, από το πρωινό καφέ σας μέχρι το απογευματινό ρόφημα. Φτιαγμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια και με υψηλή ποιότητα υλικών, το Tns ποτήρι γυάλινο θα σας εντυπωσιάσει με την αντοχή του και το μοντέρνο design του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 0,90 €

Fanta αναψυκτικό grape 355ml

Η Fanta Grape είναι ένα αναζωογονητικό ταξίδι με έντονη γεύση και φυσικό άρωμα. Ανακάλυψε την απόλυτη δροσιά με γλυκόξινη αίσθηση σταφυλιού σε κάθε γουλιά και μωβ χρώμα που θα σου χαρίσει μια απίστευτη αίσθηση αναζωογόνησης και απόλαυσης. Fantaσμαγορική γεύση για Fantaστική απόλαυση.

Τιμή 1,45 €