• ΠΑΝΤΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ NO5 XXL 14ΤΕΜ 400ΓΡ  - 1
  • ΠΑΝΤΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ NO5 XXL 14ΤΕΜ 400ΓΡ  - 1

ΠΑΝΤΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ NO5 XXL 14ΤΕΜ 400ΓΡ

Το PANTEX ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ NO5 XXL 14ΤΕΜ 400ΓΡ είναι το τέλειο προϊόν για εσάς που αναζητάτε αξιόπιστη απορρόφηση και άνεση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας, αυτό το προϊόν θα σας κρατήσει αναζωογονημένους και ασφαλείς όλη μέρα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε την άνεση που αξίζετε!
29898
5201263869037
12,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΠΛΟΚ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ ΚΑΡΜΠΟΝ - (8,5x17cm) (09-300)

Η ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία στον χώρο της εστίασης! Το ΜΠΛΟΚ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ ΚΑΡΜΠΟΝ - (8,5x17cm) (09-300) είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σέρβις. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να οργανώσετε αποτελεσματικά κάθε παραγγελία, ενώ ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα κάνει κάθε πελάτη να αισθάνεται ξεχωριστός. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμέν
Τιμή 1,37 €

ΠΟΤΗΡΙ ΔΙΑΦΑΝΟ 340ml (GC-37)

Το διαφανές ποτήρι 340ml (GC-37) είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας ποτό. Κομψό, λειτουργικό και μοντέρνο, αυτό το ποτήρι θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας σε κάθε περίσταση. Με μια χωρητικότητα 340ml, είναι ιδανικό για κρασί, αναψυκτικά ή ακόμα και για ένα δροσιστικό κοκτέιλ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 2,23 €

Κυκλωψ βουρτσα υποδηματων νο 24

Η βουρτσα υποδηματων Κυκλωψ νο 24 είναι ο απόλυτος σύμμαχος για τη φροντίδα των παπουτσιών σας. Με τις απαλές τρίχες της, αφαιρεί αποτελεσματικά το λάσπη και τη βρωμιά, διατηρώντας τα υποδήματά σας πάντα καθαρά και φρέσκα. Η εργονομική λαβή της κάνει τη χρήση της άνετη και εύκολη. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τη φροντίδα των παπουτσιών σας με την ποιότητα της Κυκλωψ!
Τιμή 1,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Ματίνα κόλιανδρο τριμμένο 30gr

Κόλιανδρος της εταιρείας Matina σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Ο κόλιανδρος έχει λεμονάτο άρωμα και λεπτή γλυκιά γεύση. Ταιριάζει σε όλα τα κόκκινα κρέατα, τα πουλερικά και τα ψάρια όπως επίσης σε όσπρια, πατάτες φούρνου και κεφτέδες. Είναι απαραίτητο στην ινδική κουζίνα και αποτελεί κύριο συστατικό στην παρασκευή λουκάνικων όπως και άλλων αλαντικών. Το κόλιανδρο επίσης προστίθεται σε τουρσιά, μαρινάδες κρεάτων και πουλερικών καθώς και στα όσπρια.

Τιμή 1,23 €

Arion food χυμός ανανά 1lt

Ανανάς Arion food χυμός 1lt - Απολαύστε τη φρεσκάδα του ανανά με τον χυμό Arion food 1lt. Μια απόλυτα φυσική επιλογή για να αναζωογονηθείτε κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε τον δροσιστικό γευστικό κόσμο του ανανά με τον Arion food χυμό 1lt.
Τιμή 1,35 €

Παπαδοπούλου krispies ολικής αλέσεως χωρίς ζάχαρη 200gr

Τα αφράτα, νόστιμα, τραγανά Krispies Παξιμάδια χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι η τέλεια λύση για κάθε ώρα της ημέρας. Αποτελούν γευστική πρόταση για κάθε στιγμή. Δοκιμάστε τα με γιαούρτι και μέλι, με τυριά της επιλογής σας, μαζί με τη σαλάτα σας στο σπίτι ή στο γραφείο.

Τιμή 1,74 €

Bianchi coffee espresso gold αλεσμένος καφές 250gr

Ο Bianchi Espresso Gold είναι ένας αναζωογονητικός αλεσμένος καφές με έντονο άρωμα και γεύση που θα σας κερδίσει. Η συσκευασία του περιέχει 250gr καφέ και είναι ιδανική για χρήση σε εσπρέσο μηχανές ή φίλτρου. Απολαύστε τον Bianchi Espresso Gold και απολαύστε μια πλούσια και αρωματική εμπειρία καφέ.

Τιμή 4,80 €

Μιτσικέλι φυσικό μεταλλικό νερό 24x0,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ» εμφιαλώνεται στην πηγή «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ». Το νερό χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία οδηγείται από το σημείο της υδροληψίας σε υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης, μέσω ενός δικτύου ανοξείδωτων σωληνώσεων.

Τιμή 2,78 €