• Wc net gel αποφρακτικο turbo  1 lt  - 1
  • Wc net gel αποφρακτικο turbo  1 lt  - 2
  • Wc net gel αποφρακτικο turbo  1 lt  - 1
  • Wc net gel αποφρακτικο turbo  1 lt  - 2

Wc net gel αποφρακτικο turbo 1 lt

Το Wc net gel αποφρακτικό Turbo 1 lt είναι το ιδανικό προϊόν για να λύσετε γρήγορα και αποτελεσματικά τα προβλήματα απόφραξης στην τουαλέτα σας. Με την ισχυρή του φόρμουλα, αυτό το προϊόν εξασφαλίζει άμεση απομάκρυνση των αποβλήτων και επαναφορά της κανάλιας λειτουργίας του WC σας. Αφήνει ένα δροσερό και αρωματικό άρωμα, δημιουργώντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον στο μπάνιο σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
33118
8003650012647
4,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Soft σκονη πλυντηριου 22μεζ, blue oxygen

Η Soft σκόνη πλυντηρίου 22μεζ, blue oxygen προσφέρει βαθιά καθαριστική δράση που ανανεώνει τα ρούχα σας με ένα αίσθημα φρεσκάδας. Η προηγμένη τεχνολογία της Soft εξασφαλίζει αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες και αφήνει τα ρούχα σας λαμπερά και ευωδιαστά. Αποκτήστε την Soft σκόνη πλυντηρίου τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο των ρούχων!
Τιμή 2,45 €

Καπακι πομπε 100τεμ flat για χαρτινο 14-16oz 90mm

Το καπάκι πομπέ 100 τεμ flat για χαρτίνο 14-16oz 90mm είναι ιδανικό για την κάλυψη των ποτηριών σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αυτό το προϊόν θα σας εντυπωσιάσει με την ευκολία χρήσης του και την απόλυτη προστασία που προσφέρει στα ποτά σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με τα ποτά σας!
Τιμή 1,44 €

ΔΟΧΕΙΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ 24oz 1024

Το ΔΟΧΕΙΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ 24oz 1024 είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ντουλάπι κουζίνας. Με τη μοναδική του συνταγή και την απαλή του γεύση, η μαγιονέζα αυτή θα κάνει κάθε γεύμα σας ακόμα πιο νόστιμο. Απολαύστε τη με σάντουιτς, σαλάτες ή ως dip για τα τσιπς σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτήν την απολαυστική μαγιονέζα και να αναβαθμίσετε τα γεύματά σας!
Τιμή 1,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Fanta αναψυκτικό με σταφύλι 500ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση της Fanta αναψυκτικό με σταφύλι 500ml! Μια αναζωογονητική γεύση που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ενέργεια. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας με το μοναδικό αυτό αναψυκτικό και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να φέρει στη ζωή σας. Μην το χάσετε!
Τιμή 0,95 €

Barilla σάλτσα μαγειρικής sugo napoletana 400gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής sugo napoletana είναι μια γευστική σάλτσα της ιταλικής εταιρείας Barilla, με βάση τη ναπολιτάνικη κουζίνα. Έχει βάση ντομάτας και περιέχει επιπλέον μπαχαρικά και μυρωδικά που προσδίδουν μια πλούσια γεύση. Το βάζο περιέχει 400γρ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή λαχταριστών ιταλικών πιάτων, όπως λαζάνια, σπαγγέτι ή ριζότο.
Τιμή 3,04 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (8000 PUFFS) STRAWBERRY BANANA 15ML Nicotine FREE

Ζητήστε τώρα το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ σε γεύση Strawberry Banana 15ml χωρίς νικοτίνη, με απίστευτη διάρκεια 8000 τζούρες! Απολαύστε τη φρουτώδη γεύση της φράουλας και του μπανάνα σε κάθε τζούρα, γεμίζοντας τον αέρα γύρω σας με ευχάριστο άρωμα. Αποκτήστε την απόλυτη εμπειρία ατμίσματος με το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ Strawberry Banana!
Τιμή 19,34 €