• Primo gusto σαλτσα 350gr, verdure grigliate
  • Primo gusto σαλτσα 350gr, verdure grigliate

Primo gusto σαλτσα 350gr, verdure grigliate

Η Primo Gusto σάλτσα 350γρ με ψητά λαχανικά είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική και υγιεινή επιλογή. Απολαύστε τον συνδυασμό των φρέσκων λαχανικών με την πλούσια γεύση της σάλτσας, που θα σας κάνει να ξαναγυρίσετε για περισσότερο. Αποκτήστε την Primo Gusto σάλτσα τώρα και ανακαλύψτε τη νέα αγαπημένη σας γεύση!
32801
5201193206834
3,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Φαράσι πλαστικό μικρό με λάστιχο και με μεταλλικό κοντάρι

Φαράσι: Το ιδανικό εργαλείο για κάθε εργασία! Αυτό το πλαστικό μικρό φαράσι είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο. Με το λάστιχο και το μεταλλικό κοντάρι, είναι άνετο στη χρήση και εξαιρετικά ανθεκτικό. Μην αφήνετε καμία εργασία να σας εμποδίσει, αγοράστε το Φαράσι σήμερα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!
Τιμή 1,41 €

Κύκλωψ clean στίφτης για κουβά 16lt 2θέσεων με ρόδες

Ο Κύκλωψ clean στίφτης για κουβά 16lt 2θέσεων με ρόδες είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να εξοικονομήσει χρόνο και κόπο στον καθαρισμό του σπιτιού της. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Κύκλωψ, αυτός ο στίφτης θα γίνει ο αγαπημένος βοηθός σας στις καθημερινές σας εργασίες. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει και αποκτήστε τον σήμερα!
Τιμή 1,13 €

Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr

Η Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr είναι το τέλειο γλυκό για να κάνετε την κάθε σας μέρα λίγο πιο γλυκιά. Η πλούσια κρέμα από γάλα συνδυάζεται με την τραγανή υφή της βάφλας για μια απολαυστική γευστική εμπειρία. Αφήστε το Yoohoo! να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε κάθε δόση γλυκιάς ικανοποίησης.
Τιμή 0,53 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία muschio bianco 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία muschio bianco 1lt είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση. Με το μοναδικό άρωμα muschio bianco, αφήνει το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Η βελούδινη υφή του κρεμοσάπουνου αγκαλιάζει το δέρμα σας, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και καθαριότητας.
Τιμή 1,09 €