• Wella new wave λακ μαλλιών Νο5 volume 200ml
  • Wella new wave λακ μαλλιών Νο5 volume 200ml

Wella new wave λακ μαλλιών Νο5 volume 200ml

Η λάκ για τα μαλλιά Wella new wave Νο5 volume 200ml θα σας χαρίσει το τέλειο όγκο και τη λάμψη που αναζητάτε. Με την εξαιρετική της σύνθεση θα δώσει στα μαλλιά σας την αίσθηση της φρεσκάδας και της δυναμικότητας που χρειάζεστε για ένα εκθαμβωτικό look. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας με ένα μόνο προϊόν!
31825
8699568556757
3,30 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea roll-on men 50ml cool kick 1+1δωρο

Το Nivea roll-on men 50ml cool kick είναι το ιδανικό προϊόν για τους άνδρες που θέλουν να νιώσουν φρεσκάδα και προστασία όλη μέρα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει δροσιστική αίσθηση και αποτρέπει την εμφάνιση των κακών οσμών. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 5,24 €

VAPONA ΣΚΟΡΟΚΤΟΝΑ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ 15+5ΤΕΜ

Τα VAPONA ΣΚΟΡΟΚΤΟΝΑ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ 15 5ΤΕΜ είναι το τέλειο προϊόν για να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά σκόρο. Με μια μόνο εφαρμογή, τα φύλλαρακια VAPONA θα εξαφανίσουν τα σκόρο χωρίς κόπο και με ασφάλεια. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο!
Τιμή 2,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol απολυμαντικό επιφανειών surface cleanser 500ml

Το Dettol surface cleanser απολυμαντικό επιφανειών 500ml της εταιρίας Dettol είναι η ιδανική επιλογή για καθαρισμό και απολύμανση των επιφανειών σας. Με ισχυρή φόρμουλα που εξουδετερώνει τα μικρόβια και τα βακτήρια, αφήνει τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στον χώρο σας την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας και υγιεινής.

Τιμή 1,77 €

Παυλίδης μπάρα με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr

Η μπάρα Παυλίδης με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ. Με φρέσκο γιαούρτι και γεύση πορτοκαλιού, αυτή η μπάρα θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τον συνδυασμό γεύσεων και θρεπτικών συστατικών που προσφέρει αυτή η μοναδική μπάρα από την εταιρία Παυλίδης εργαστήρι.
Τιμή 1,25 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες της Toshiba μεγέθους D, ιδανικές για φακούς κι άλλες οικιακές μικροσυσκευές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους.

Τιμή 3,16 €