• Tns δοχειο τυριου πλαστικο love 2362
  • Tns δοχειο τυριου πλαστικο love 2362
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns δοχειο τυριου πλαστικο love 2362

Το Tns δοχείο τυριού πλαστικό love 2362 είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε λάτρη του τυριού. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την πρακτική του χρήση, θα κάνει την σερβιρισμα του τυριού σας απλό και εύκολο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το αγαπημένο σας τυρί με στυλ και άνεση.
31614
5204558381719
2,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΟΥΤΑΛΙ ΦΑΓΗΤΟΥ riviera (301)(21cm)

Η κουτάλα φαγητού Riviera (301)(21cm) είναι ο απόλυτος σύντροφος στο τραπέζι σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας βοηθήσει να απολαύσετε κάθε γεύμα σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε την κουτάλα φαγητού Riviera σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 1,03 €

ΣΙΤΑ ΠΙΤΣΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 36cm - (1414)

Η σίτα πίτσας αλουμινίου 36cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της πίτσας! Με τη σίτα αυτή, μπορείτε να δημιουργήσετε τις πιο τέλειες πίτσες στον φούρνο του σπιτιού σας. Η ανθεκτική κατασκευή από αλουμίνιο εξασφαλίζει ομοιόμορφη ψήση και τέλειο ψητό φύλλο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να απολαύσετε την τέλεια πίτσα στο σπίτι σας!
Τιμή 6,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Παυλίδης σοκολάτα υγείας 70% με αλατισμένα αμύγδαλα 100gr

Η αυθεντική, διαχρονική, ανεκτίμητη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, που όλοι αγαπάμε, με 70% κακάο και κομμάτια αλατισμένου αμυγδάλου για ακόμα πιο έντονη απόλαυση! Μια ξεχωριστή σοκολατένια εμπειρία από τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη!

Τιμή 1,94 €

Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό με βανίλια & καραμέλα 750ml

Το κρεμοσάπουνο Natura Vanilla Caramel με φυτικό εκχύλισμα καλέντουλας λειτουργεί σαν ένα φυσικό μαλακτικό για τα χέρια, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από ερεθισμούς. Με PH φιλικό προς την επιδερμίδα και σύνθεση εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε, εκχύλισμα καλέντουλας, πανθενόλη (προβιταμίνη Β5) και πλούσιο άρωμα βανίλιας και καραμέλας, φροντίζει τα χέρια, χαρίζοντας μια μοναδική αίσθηση ενυδάτωσης και καθαριότητας.

Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Τιμή 1,71 €

NOXZEMA BODY SPRAY 150ml INVISIBLE HIM

Το NOXZEMA BODY SPRAY 150ml INVISIBLE HIM είναι το ιδανικό προϊόν για τους άνδρες που θέλουν να διατηρήσουν ένα αόρατο και φρέσκο άρωμα όλη μέρα. Η ειδική του φόρμουλα εξασφαλίζει μακράς διαρκείας προστασία ενάντια στην κακοσμία και τον ιδρώτα, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα. Αποκτήστε το σήμερα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αίσθηση της φρεσκάδας και της αυτοπεποίθησης.
Τιμή 2,56 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού