• ROSHEN ROMASHKA ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ 2kg.
  • ROSHEN ROMASHKA ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ 2kg.

ROSHEN ROMASHKA ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ 2kg.

50127
4823077636738
16,23 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΓΚΑΛ inox

Ο ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΓΚΑΛ inox είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη σεφ. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, σας εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Η εργονομική σχεδίασή του σας επιτρέπει να εργάζεστε με άνεση και ακρίβεια. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει στη δημιουργία των αγαπημένων σας συνταγών - επενδύστε στον ΚΥΚΛΩΨ ΠΙΓΚΑΛ inox σήμερα και αναδείξτε τον επαγγελματισμό σας!
Τιμή 4,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Uniglass oxford σετ ποτήρια γυάλινα νερού 33cl 12τεμ

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass Oxford 33cl είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό, αυτά τα ποτήρια θα φέρουν μια νότα πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Απολαύστε το κρύο νερό σας με στιλ και κομψότητα με τα ποτήρια Uniglass Oxford!
Τιμή 20,87 €

Agrino ρύζι exotic wild 500gr

Το Agrino ρύζι exotic wild 500gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν τη γεύση και την ποιότητα σε κάθε μπουκιά. Με τον πλούσιο και εκλεπτυσμένο του χαρακτήρα, αυτό το ρύζι θα σας ταξιδέψει με την αυθεντική του γεύση και την απαράμιλλη ποιότητά του. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε τη μαγεία που κρύβει μέσα του.
Τιμή 4,00 €

My popcorn ποπ κορν με μπάρμπεκιου 200gr

Το My Popcorn ποπ κορν με μπάρμπεκιου 200gr είναι ένα απολαυστικό σνακ που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης μπάρμπεκιου και την τραγανή υφή του καλαμποκιού, θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε το My Popcorn ποπ κορν με μπάρμπεκιου 200gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 3,16 €