• Nature valley τραγανες μπαρες βρωμης με μελι 5x42gr
  • Nature valley τραγανες μπαρες βρωμης με μελι 5x42gr

Nature valley τραγανες μπαρες βρωμης με μελι 5x42gr

Nature Valley. Αυτές οι τραγανές μπάρες βρώμης με μέλι 5x42gr είναι ο ιδανικός συνδυασμός γεύσης και θρεπτικών συστατικών που θα σας κάνει να τις λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την αφράτη βρώμη, το γλυκό μέλι και την τραγανή υφή σε κάθε δόση και ανακαλύψτε την απόλαυση που προσφέρουν. Αποκτήστε τώρα τις Nature Valley τραγανές μπάρες βρώμης με μέλι 5x42gr και απολαύστε μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
31537
8410076600790
3,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μακο ρεβυθια χονδρα 500gr,

Τα Μακο ρεβύθια χονδρά 500gr της εταιρίας Mako είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση τους θα σας καταπλήξουν και θα σας κάνουν να τα προτιμήσετε ξανά και ξανά. Μη διστάσετε να τα δοκιμάσετε και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 1,79 €

TNS ΑΕΡΟΣΤΕΓΗΣ ΘΗΚΗ ΦΥΛΑΞΗΣ ΜΕ ΒΑΛΒΙΔΑ (65x85cm) - (ΛΕΒΑΝΤΑ) (6585/LEV) - (32-950-0780)

Η TNS ΑΕΡΟΣΤΕΓΗΣ ΘΗΚΗ ΦΥΛΑΞΗΣ ΜΕ ΒΑΛΒΙΔΑ σας προσφέρει προστασία και ασφάλεια για τα αγαπημένα σας αντικείμενα. Με διαστάσεις 65x85cm και χρώμα ΛΕΒΑΝΤΑ, αυτή η θήκη είναι ιδανική για να φυλάξετε τα πολύτιμα αντικείμενα σας με ασφάλεια και στυλ. Αποκτήστε τώρα τη δική σας TNS ΑΕΡΟΣΤΕΓΗΣ ΘΗΚΗ και απολαύστε την ηρεμία και την ασφάλεια που προσφέρει σε κάθε χρήση!
Τιμή 1,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Aroxol για ακάρεα & σκόρους spray 300ml

Εντομοκτόνο που καταπολεμά αποτελεσματικά τα ακάρεα της σκόνης, τους σκόρους των ρούχων, τους κοριούς και τους ψύλλους σε κατοικημένους χώρους.

Κατάλληλο για στρώματα, μαξιλάρια, κουβέρτες, ρούχα, καναπέδες, χαλιά κ.α.

Τιμή 7,55 €

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus normal 18τεμ

Κανονικού μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,58 €

Soft μαλακτικό ρούχων muschio bianco 40μεζ 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Soft εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 40 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Όγκος: 3000ml

Άρωμα: Muschio Bianco

Τιμή 3,01 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος ανοιξιάτικο μπουκέτο 2x1lt

Το KLINEX ΥΓΡΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ) (1+1 ΔΩΡΟ) είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε λάμψη και φρεσκάδα στο σπίτι σας. Με το ανοιξιάτικο άρωμα μπουκέτου, θα νιώσετε ότι η άνοιξη μπήκε μέσα στο σπίτι σας. Η προσφορά 1+1 σας επιτρέπει να αποκτήσετε περισσότερο προϊόν με λιγότερα χρήματα. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα καθαρό και δροσερό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 2,99 €