• Μελισσα 1000gr, νο, 6 σπαγγετι
  • Μελισσα 1000gr, νο, 6 σπαγγετι

Μελισσα 1000gr, νο, 6 σπαγγετι

Η Μελισσα 1000gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιοτικό μέλι με γλυκιά γεύση και απαλή υφή. Με τα 6 σπαγγέτια της εταιρίας, μπορείτε να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση ακόμα και στις πιο απαιτητικές σας συνταγές. Αφεθείτε στη γεύση και την ποιότητα της Μελισσα 1000gr και δώστε μια νέα διάσταση στις γεύσεις που αγαπάτε.
29666
5201193216055
1,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Papoutsanis karavaki σαμπουαν 600ml λαμψη & ζωντανια αντλια

Ανανεωτικό σαμπουάν Papoutsanis karavaki 600ml για λαμπερά και ζωντανά μαλλιά. Απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που πλένετε τα μαλλιά σας με αυτό το εκλεπτυστικό σαμπουάν. Η απαλή υφή του και το εκλεπτυσμένο άρωμά του θα σας κάνουν να νιώσετε ανανεωμένοι και εντυπωσιασμένοι με τα αποτελέσματα. Αποκτήστε λαμπερά μαλλιά με το Papoutsanis karavaki σαμπουάν και ξεχωρίστε σε κάθε περίσταση!
Τιμή 2,60 €

Παιδικh καρεκλα πορτοκαλι cm-410

Η παιδική καρέκλα πορτοκαλί cm-410 είναι ο τέλειος σύντροφος για τους μικρούς μας φίλους. Με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή, αυτή η καρέκλα προσφέρει άνεση και ασφάλεια σε κάθε χρήση. Με την πορτοκαλί απόχρωση να δίνει φωτεινότητα και χαρά στον χώρο, οι μικροί μας φίλοι δεν θα θέλουν να σηκωθούν από αυτήν την καρέκλα! Αποκτήστε τώρα την παιδική καρέκλα πορτοκαλί cm-410 και δώστε στα παιδιά σας έναν χώρο που θα τους εμπνεύσει και
Τιμή 7,97 €

Σακουλα τυχερη 29x40cm spiderman 508108

Ζήσε τη δράση με τη Σακούλα τύχης Spiderman! Με μέγεθος 29x40cm και μοναδικό σχεδιασμό, αυτή η σακούλα θα φέρει το πνεύμα του αγαπημένου σού ήρωα στην καθημερινότητά σου. Αποκτήστε τη Σακούλα τύχης Spiderman τώρα και ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες!
Τιμή 4,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Θερμος νερου φελιζολ 5lt

Ανακαλύψτε τον Θερμοσίφωνα νερού φελιζολ 5lt και απολαύστε ζεστό νερό όποτε το χρειάζεστε. Με μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτός ο θερμοσίφωνας θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας και θα σας προσφέρει άνεση και ευκολία στην καθημερινότητά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία προϊόντα στον κλάδο του εμπορίου θερμοσίφωνα νερού.
Τιμή 4,63 €

Endless κρεμοσάπουνο αντλία γάλα & αμύγδαλο 300ml

Το Endless κρεμοσάπουνο αντλία γάλα & αμύγδαλο 300ml είναι το τέλειο προϊόν για εκείνους που αναζητούν την απόλυτη ενυδάτωση και απαλότητα. Η μοναδική σύνθεσή του με γάλα και αμύγδαλο αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ οι απαλές αρωματικές νότες θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Αποκτήστε το Endless κρεμοσάπουνο σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας και αναζωογόνησης!
Τιμή 1,04 €

Μετέωρα λευκό ξύδι από κρασί 400ml

Ξίδι της εταιρείας Μετέωρα, το οποίο παράγεται από λευκό κρασί. Είναι καθαρό, σχεδόν άχρωμο και η γεύση του είναι ξεκάθαρα όξινη, ενώ το άρωμά του θυμίζει κρασί. Είναι ιδανικό για ένα πιο ελαφρύ στυλ μαγειρικής, ενώ παράλληλα η γεύση του μειώνει την ανάγκη για αλάτι. Το λευκό ξίδι ταιριάζει περισσότερο σε συνταγές που περιλαμβάνουν κοτόπουλο ή ψάρι. Εκτός όμως από την προφανή του χρήση στη μαγειρική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καθαριστικό σε μπάνια, οικιακές συσκευές, κάδους απορριμμάτων ή ακόμα και σε χαλιά.

Τιμή 0,74 €

Brut after shave attraction totale 100ml

Το After Shave χαρίζει προστασία μεγάλης διάρκειας και φρέσκο άρωμα. Το άρωμα του είναι ξυλώδες, ενώ συνδυάζει νότες μόσχου με αυτές των εσπεριδοειδών.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα και κάνει ό,τι υπόσχεται.

Τιμή 4,18 €