• Uniglass 54051 ποτηρι γυαλινο 15,5cl 6τεμ
  • Uniglass 54051 ποτηρι γυαλινο 15,5cl 6τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςUniglass

Uniglass 54051 ποτηρι γυαλινο 15,5cl 6τεμ

Το ποτήρι γυαλίνο Uniglass 54051, χωρητικότητας 15,5cl και σε συσκευασία 6 τεμαχίων, είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί, το ποτήρι Uniglass συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική, κάνοντας την κάθε σας πόση μια μοναδική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την συλλογή σας με ποιοτικά ποτήρια που θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια.
27491
3800864001024
3,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Olympus σακουλες με χερακια 20τεμ 58x72cm

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά των αγαπημένων σας αντικειμένων με τις σακούλες Olympus με χερούλια. Με διαστάσεις 58x72cm και ποιότητα που διαρκεί, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας 20τεμ σήμερα!
Τιμή 1,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Mama Mia μέλι από άνθη & εσπεριδοειδή 900gr

Το μέλι ανθέων της εταιρείας MamaMia έχει ιδιαίτερα γλυκιά γεύση, μελένιο γήινο άρωμα και ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Συνίσταται να καταναλώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς κρυσταλλώνει σε 1 με 2 μήνες. Έχει τονωτικές και ευεργετικές για τον οργανισμό ιδιότητες. Βοηθά στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, έχει αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, ενώ δίνει ενέργεια και αντοχή.

Τιμή 3,75 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 40μεζ 920ml

Αποκτήστε απαλή και αρωματική ρούχα με το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 40μεζ 920ml. Η εξαιρετική φόρμουλα του δίνει στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί. Αφήστε το Soupline να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία πλυσίματος. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει το Soupline!
Τιμή 3,80 €

Tns συλλέκτης υγρασίας κρεμάστρα 250gr

Η κρεμάστρα υγρασίας Tns 250gr είναι η ιδανική λύση για να διατηρείτε τα ρούχα σας πάντα φρέσκα και χωρίς άρωμα. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Tns, η κρεμάστρα αυτή απορροφά την υγρασία στον αέρα, προστατεύοντας έτσι τα ρούχα σας από τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει η υγρασία. Αγοράστε τώρα τον Tns συλλέκτη υγρασίας και απολαύστε πάντα φρέσκα και αναίσθητα ρούχα!
Τιμή 0,99 €

Renkli υγρά μαντηλάκια τουαλέτας 40τεμ

Τα Renkli υγρά μαντηλάκια τουαλέτας 40τεμ θα σας προσφέρουν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Με ποικίλα χρώματα και ευχάριστα αρώματα, τα Renkli υγρά μαντηλάκια θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή σας για την καθημερινή σας περιποίηση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 0,70 €

Rummo bucatini no6 500gr

Το Rummo bucatini no6 500gr είναι το τέλειο προϊόν για να δημιουργήσετε νόστιμα και νόστιμα πιάτα με πάστα. Με τη μοναδική του γεύση και ποιότητα, θα εντυπωσιάσετε τους φίλους και την οικογένειά σας. Αποκτήστε το Rummo bucatini no6 500gr σήμερα και απολαύστε μια αξέχαστη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,42 €