• SAMMAR ΣΦΟΥΓ/ΣΤΡΑ MICROFIBRA 200gr ΛΩΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
  • SAMMAR ΣΦΟΥΓ/ΣΤΡΑ MICROFIBRA 200gr ΛΩΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΗ

SAMMAR ΣΦΟΥΓ/ΣΤΡΑ MICROFIBRA 200gr ΛΩΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΗ

48501
5213000744675
2,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 96503 ποτηρι γυαλινο σαμπανιας koyros 15,5cl 12τεμ

Το ποτήρι γυαλίνο σαμπανίας Uniglass 96503, χωρητικότητας 15,5cl και σε σετ των 12 τεμαχίων, είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τη σαμπάνια σας με στυλ και κομψότητα. Κομψός σχεδιασμός και ανθεκτική κατασκευή κάνουν αυτό το ποτήρι μια αναγκαιότητα για κάθε ειδικό γεγονός ή εορταστική στιγμή. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με την κομψότητα αυτού του ποτηριού.
Τιμή 12,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Veet αποτριχωτική κρέμα για ξηρές επιδερμίδες 100ml

Αφήστε πίσω σας τους έντονους ερεθισμούς και την τριχοφυΐα. Τώρα μπορείτε να αποφύγετε τα εξογκώματα και τα πρηξίματα που σας φέρνουν σε δύσκολη θέση με την Αποτριχωτική Κρέμα Veet® για Ξηρό Δέρμα. Απλώς απλώστε την μεταξένια ενυδατική μας σύνθεση στο δέρμα σας, περιμένετε 5 λεπτά και αφαιρέστε την κρέμα και την τριχοφυΐα με την σπάτουλα Perfect Touch. Το αποτέλεσμα θα είναι μεταξένια απαλά πόδια που διαρκεί μέχρι και δύο φορές περισσότερο από το ξύρισμα. Περιεχόμενα Συσκευασίας Σωληνάριο 100ml 1 σπάτουλα "Perfect Touch"

Τιμή 2,24 €

Syoss styling gel max hold 250ml

Το Syoss Max Hold Gel για υπέροχα κομψό, λαμπερό styling, παρέχει έως και 48 ώρες διάρκεια. Η φόρμουλα Syoss Max Hold Gel είναι μη κολλώδης και δεν αφήνει υπολείμματα.

Τιμή 4,05 €

Ajax ultra υγρό καθαριστικό με λεμόνι 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 94% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων με καπάκι 0,4lt

Το Fresh Box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων με καπάκι 0,4lt της εταιρίας Fresh Box είναι η ιδανική λύση για τη φύλαξη των φαγητών σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την πρωτοποριακή του σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Fresh Box φαγητοδοχείο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα φαγητά σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 1,39 €