• Vir μαλακτικo 1450ml romantic χρυσο
  • Vir μαλακτικo 1450ml romantic χρυσο
  • Vir μαλακτικo 1450ml romantic χρυσο
  • Vir μαλακτικo 1450ml romantic χρυσο
  • Vir μαλακτικo 1450ml romantic χρυσο
  • Vir μαλακτικo 1450ml romantic χρυσο
  • Vir μαλακτικo 1450ml romantic χρυσο
  • Vir μαλακτικo 1450ml romantic χρυσο
  • Vir μαλακτικo 1450ml romantic χρυσο
  • Vir μαλακτικo 1450ml romantic χρυσο
  • Vir μαλακτικo 1450ml romantic χρυσο
  • Vir μαλακτικo 1450ml romantic χρυσο
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVir

Vir μαλακτικo 1450ml romantic χρυσο

Με το Vir μαλακτικό 1450ml romantic χρυσό, η ρομαντική αύρα θα διαπεράσει κάθε στιγμή της ημέρας σας. Αφήστε τα ρούχα σας να αγκαλιάζουν το απαλό άρωμα αυτού του μαγικού μαλακτικού και απολαύστε την αίσθηση της αγάπης και της ζεστασιάς που φέρνει στο σπίτι σας. Αφήστε το Vir να σας συνοδεύει σε κάθε πλύσιμο και να μεταμορφώνει την καθημερινότητά σας σε ένα ταξίδι αισθήσεων και απόλαυσης.
26212
3801003001813
3,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Το μαννα παξιμαδια 400gr, σικαλης ολικης αλεσησ -0,40€ 899

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του μαννά παξιμαδιού με σικάλη ολικής άλεσης 400gr από την εταιρία 899. Μια απόλαυση για τον ουρανίσκο σας που δεν πρέπει να χάσετε. Αποκτήστε το τώρα με έκπτωση 0,40€!
Τιμή 3,15 €

ΦΛΩΡΙΝΑΣ 1,5lit - (ΡΟΖ ΦΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ)

Η Φλωρίνα 1,5lit σε ροζ φρούτα είναι ένα απολαυστικό και δροσιστικό ποτό που θα σας ταξιδέψει σε μια οαση από αρώματα και γεύσεις. Απολαύστε τη φρεσκάδα των ροζ φρούτων σε κάθε γουλιά και ανανεώστε τις αισθήσεις σας. Αποκτήστε τη δική σας φιάλη Φλωρίνας 1,5lit τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,42 €

Χαρτινο κυπελο παγωτου 5oz kraft 50τεμ

Ένα υπέροχο και πρακτικό χαρτίνο κύπελο παγωτού 5oz kraft 50τεμ που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το αγαπημένο σας παγωτό με άνεση και στυλ! Ιδανικό για κάθε είδους εκδηλώσεις και πάρτι, αυτό το κύπελο θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και να απολαύσετε το παγωτό σας με στυλ!
Τιμή 1,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Durex προφυλακτικά pleasure max 3τεμ

Προφυλακτικά σχεδιασμένα να μεγιστοποιούν τη διέγερση των απολήξεων των νεύρων, με τις έξυπνα τοποθετημένες ανάγλυφες κουκίδες και ραβδώσεις για μεγαλύτερη απόλαυση και των δύο. Ευκολοφόρετα, με σπερματοδόχο κατάληξη. Διαφανή, με λιπαντική επίστρωση από φυσικό ελαστικό latex. Ονομαστικό πλάτος: 56mm. 100% ηλεκτρονικά ελεγμένα.

Τιμή 1,48 €

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus normal 18τεμ

Κανονικού μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,58 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό καρύδα 76μεζ 1,9lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Fabuloso εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Διαρκεί για 76 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής:

1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 5,14 €

Καραμολέγκος αξιαγάπιτες πίτες μικρές 10τεμ 450gr

Οι πίτες Καραμολέγκος αξιαγάπιτες είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της πίτας. Με τη μοναδική τους γεύση και την αφράτη υφή, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις σε κάθε γεύμα, σαν σνακ ή ως συνοδευτικό πιάτο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις απολαυστικές Καραμολέγκος πίτες τώρα!
Τιμή 2,28 €