• Βοννυ box κουτι αποθηκευσης στρογγυλο 3,9lt 3τεμ sa-699
  • Βοννυ box κουτι αποθηκευσης στρογγυλο 3,9lt 3τεμ sa-699

Βοννυ box κουτι αποθηκευσης στρογγυλο 3,9lt 3τεμ sa-699

Το Bonny box κουτί αποθήκευσης στρογγυλό 3,9lt 3τεμ SA-699 είναι ιδανικό για την τακτοποίηση και την αποθήκευση των αντικειμένων σας με τρόπο οργανωμένο. Με την ποιότητα και την ανθεκτικότητα της εταιρίας, αυτό το κουτί θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα αντικείμενα σας ασφαλή και τακτοποιημένα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας!
26079
8696219356810
2,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PROPLAST ΠΛΑΚΑ ΚΟΠΗΣ ΜΑΥΡΗ - (30x20x1cm)

Η πλάκα κοπής PROPLAST είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τις διαστάσεις 30x20x1cm και το μαύρο χρώμα της, προσφέρει στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και εύκολη στη χρήση. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 5,22 €

Miglior σκυλοτροφη pate 150gr βοδινο & καρδια

Η Miglior σκυλοτροφη pate 150gr βοδινο & καρδια είναι η τέλεια επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκο βοδινό και γευστική καρδιά, προσφέρει υψηλής ποιότητας διατροφή για τον αγαπημένο σας σκύλο. Αφράτη, γευστική και θρεπτική, θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό φίλο. Αποκτήστε τη Miglior σκυλοτροφη pate τώρα και χαρίστε στον σκύλο σας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Denthoral οδοντικό νήμα waxed dental floss mint 50m

Οδοντικό νήμα από την εταιρεία Denthoral, το οποίο προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό στα δύσκολα προσβάσιμα από την οδοντόβουρτσα σημεία ανάμεσα στα δόντια και κάτω από τη γραμμή των ούλων. 

Τιμή 1,04 €

Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 60gr

Το Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 60gr είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, το σύρμα Cisne θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα φαγητά με ευκολία και ακρίβεια. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 0,86 €

Melissa κουσκουσέ 500gr

Το κουσκουσέ Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Χρόνος βρασμού: 11-13 λεπτά.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa. Ιδανικό για σούπες και σαλάτες.

Τιμή 1,26 €

Milka σοκολάτα caramel 100gr

Η Milka σοκολάτα caramel 100gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό. Με τη μοναδική της γεύση καραμέλας και την απαλή υφή της σοκολάτας Milka, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να λιώνετε στην ευχαρίστηση. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα τη Milka σοκολάτα caramel 100gr και αφήστε τη γεύση της να σας ταξιδέψει!
Τιμή 1,11 €

Elvive σαμπουάν θρέψης coconut oil 400ml

Σαμπουάν με εκλεκτό έλαιο καρύδας για εντατική ενυδάτωση και μεταξένια λάμψη. Τα Κανονικά προς Ξηρά μαλλιά είναι συχνά τραχιά, θαμπά και χωρίς ζωντάνια. Χρειάζονται θρέψη που να μην τα βαραίνει, αλλά να τα αφήνει λαμπερά και όμορφα.

Τιμή 3,97 €