• Χαρτ/λες κραφτ λευκο breakfast 12x22cm 10kg
  • Χαρτ/λες κραφτ λευκο breakfast 12x22cm 10kg

Χαρτ/λες κραφτ λευκο breakfast 12x22cm 10kg

Η χαρτολεκάνη κραφτ λευκού χρώματος διαστάσεων 12x22cm και βάρους 10kg είναι ο τέλειος τρόπος για να απολαύσετε το πρωινό σας με στυλ και πρακτικότητα. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτές οι χαρτολεκάνες είναι ιδανικές για κάθε τύπο πρωινού γεύματος. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρουν!
26042
2604226042
32,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NIVEA ΛΟΣΙΟΝ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΙΣΕΛΕΡ 400ml ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

Η NIVEA ΛΟΣΙΟΝ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΙΣΕΛΕΡ 400ml είναι η ιδανική λύση για την αφαίρεση του μακιγιάζ σας με απαλότητα και φροντίδα. Κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες, αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ χωρίς να ερεθίζει το δέρμα. Αφήνει την επιδερμίδα σας απαλή και ενυδατωμένη, προσφέροντας την απόλυτη φρεσκάδα και άνεση που χρειάζεστε μετά από μια μακρά μέρα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα που σας πρ
Τιμή 4,43 €

SPIRA ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΕΝΤΟΜΩΝ 100ml. - (ΕΝΗΛΙΚΕΣ & ΠΑΙΔΙΑ)

Το SPIRA ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΕΝΤΟΜΩΝ 100ml είναι η τέλεια λύση για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα παιδιά σας από ενοχλητικά έντομα. Με την ισχυρή του σύνθεση, αποτρέπει αποτελεσματικά τα έντομα και σας εξασφαλίζει μια άνετη και απολαυστική εμπειρία στον εξωτερικό χώρο. Μην αφήνετε τα έντομα να χαλάσουν τη διασκέδασή σας, αποκτήστε το SPIRA ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΕΝΤΟΜΩΝ 100ml τώρα και απολαύστε το καλοκαιρινό σας χρόνο χωρίς ενοχλήσεις!
Τιμή 5,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr σάλτσα ζυμαρικών καρμπονάρα 44gr

Οι Knorr αφυδατωμένες σάλτσες αποτελούν την ιδανική βάση για τη δημιουργία εύκολων και νόστιμων σαλτσών που συνοδεύουν τέλεια τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας. Με πολύ λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, έχετε έτοιμη μια δεμένη σάλτσα για τα μακαρόνια σας

Τιμή 2,19 €

Enjoeat γκοφρετάκια με κρέμα φυστικιού και πορτοκάλι 260gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με τα Enjoeat γκοφρετάκια με κρέμα φυστικιού και πορτοκάλι 260gr. Ένας συνδυασμός γεύσεων που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Αφήστε τον εαυτό σας να χαθεί σε μια έκρηξη γεύσεων και απολαύστε κάθε μπουκιά με ένα κομμάτι Enjoeat.
Τιμή 1,88 €

Spira green οικολογικά φιδάκια 10τεμ

Σπείρες σιτρονέλλας για την απώθηση των ενοχλητικών εντόμων, όπως τα κουνούπια και οι σκνίπες, από τον χώρο σας. Τοποθετούνται σε εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια και κήποι.

Τιμή 1,88 €

Lux σαπούνι velvet touch 80gr

Σαπούνι Velvet Glow με άρωμα από νότες λευκών λουλουδιών όπως γιασεμί & γλυκερίνη για απαλό και αρωματικό δέρμα.

Τιμή 0,41 €

Roli σκόνη γενικού καθαρισμού με λεμόνι 500gr

ROLI σκόνη καθαρισμού για επιφάνειες, σκεύη και συσκευές. Το Roli με την παραδοσιακή μορφή σκόνης καθαρισμού καθαρίζει, γυαλίζει αλλά και απολυμαίνει μπάνια, σκεύη, κουζίνες και μάρμαρα με αποτελεσματικό τρόπο. Εγγυημένα αποτελέσματα με εμπειρία χρόνων.

Τιμή 0,91 €