• Patmos πιρουνi dessert inox 3τεμ 10-634
  • Patmos πιρουνi dessert inox 3τεμ 10-634
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPatmos

Patmos πιρουνi dessert inox 3τεμ 10-634

Το Patmos πιρούνι dessert inox 3τεμ 10-634 είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας γλυκά με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και διατηρεί τη λάμψη του με το πέρασμα του χρόνου. Με το Patmos πιρούνι dessert inox 3τεμ 10-634, κάθε δείπνο γίνεται μια εμπειρία που ξεχωρίζει.
25179
5202758106347
3,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Zwan luncheon meat χοιρινό 200gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Zwan λαντσιον μητ 200gr, χοιρινού της εταιρίας μας. Με εκλεπτυσμένη ποιότητα και αυθεντική γεύση, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την ποικιλία των αρωμάτων που προσφέρει. Απολαύστε το σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως μεζέ σε ένα τραπέζι γεμάτο λιχουδιές. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!

Τιμή 2,79 €

Σημανση δαπεδου αποστασης φ20 1,5m γκρι μαυρο 02-538

Η σημαντική δαπέδου απόστασης φ20 1,5m σε γκρι μαύρο χρώμα είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας με το μοντέρνο του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Με αυτό το προϊόν, μπορείτε να προστατεύσετε το δάπεδό σας από φθορές και να δώσετε έναν εντυπωσιακό χαρακτήρα στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την ποιότητά του και την ευκολία στη χρήση του.
Τιμή 2,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Papoutsanis karavaki σαμπουαν 600ml τονωση & ενυδατωση αντλια

Το Papoutsanis karavaki σαμπουάν 600ml είναι η ιδανική επιλογή για την τόνωση και ενυδάτωση των μαλλιών σας. Με την ειδική αντλία της εταιρίας Παπουτσάνης, μπορείτε να απολαύσετε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στη χρήση του προϊόντος. Αφήστε τα μαλλιά σας λαμπερά και υγιή με το Papoutsanis karavaki σαμπουάν 600ml! Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο των μαλλιών!
Τιμή 2,60 €

Proderm μαλακτικό ρούχων 2lt

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο.Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ «μωρουδιακό» άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 4,92 €

AIM οδοντόκρεμα white now ice cool 75ml

Η AIM White NOW Ice Cool με τη White Correct technology σας χαρίζει άμεσα, 1 τόνο λευκότερα δόντια*. Σταδιακή λεύκανση των δοντιών απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες.

Με φθόριο και με δροσερή γεύση φρεσκάδας, κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

* Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό.

Κλινική μελέτη σε 76 άτομα.

Τιμή 2,27 €

Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 750gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 750gr 50τεμ της εταιρίας Lux-Plast είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και την προστασία των τροφίμων σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αυτό το σκεύος θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 3,47 €

Knorr σάλτσα asia γλυκόξινη 175ml

Η γλυκόξινη σάλτσα Knorr asia 175ml θα σας ταξιδέψει στην Ασία με την αυθεντική της γεύση. Με ένα μοναδικό μείγμα γλυκών και ξινών γεύσεων, αυτή η σάλτσα θα δώσει μια εξωτική νότα στα πιάτα σας. Απολαύστε την με ρύζι, κοτόπουλο ή ψάρι για μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να την επιλέγετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο των αρωμάτων της Ασίας με την σάλτσα γλυκόξινη Knorr asia 175ml!
Τιμή 5,13 €