• TNS ΚΑΛΥΜΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ - (XT-W)
  • TNS ΚΑΛΥΜΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ - (XT-W)

TNS ΚΑΛΥΜΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ - (XT-W)

47851
5204558458923
3,17 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 53008 ποτηρι whisky chile 25cl 12τεμ

Uniglass 53008 ποτήρι whisky Chile 25cl 12 τεμάχια είναι το τέλειο αξεσουάρ για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί, το ποτήρι έχει μια κομψή σχεδίαση που θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Με μια χωρητικότητα 25cl, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας whisky με στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε το Uniglass 53008 σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο ποτήρι!
Τιμή 8,21 €

Tns διακοσμητικο μπουκετο λουλουδια 4 χρωματα 0055-3/7flw

Ζωηρά χρώματα και μοναδικός σχεδιασμός που θα δώσουν έναν αέρα φρεσκάδας στον χώρο σας. Το μπουκέτο λουλούδια της Tns είναι ο τέλειος τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό τρόπο!
Τιμή 1,07 €

Nivea roll-on 50ml b & w invisible silky smooth

Το Nivea roll-on 50ml b & w invisible silky smooth είναι ένα απαραίτητο προϊόν ομορφιάς που θα σας χαρίσει απαλότητα και αποτελεσματική προστασία καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με τη μοναδική του σύνθεση, το Nivea roll-on προσφέρει αόρατη προστασία κατά των λεκέδων και των ίχνων στα ρούχα, ενώ παράλληλα προσφέρει μια μεταξένια αίσθηση στο δέρμα σας. Ανακαλύψτε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης με το Nivea roll-on 50ml b & w invisible silky smooth!
Τιμή 2,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Nestle nesquik κακάο σακουλάκι 200gr

Στιγμιαίο ρόφημα κακάο με προσθήκη βιταμινών C & D. Ενισχύει τη διατροφική αξία του γάλακτος, χαρίζοντάς του παράλληλα μια υπέροχη σοκολατένια γεύση που κάνει το πρωινό απόλαυση.

Τιμή 1,92 €

D&d σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και λαμπερή. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση καθαρισμού του D&D σφουγγαριού, το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό της κουζίνας σας!
Τιμή 0,36 €

Arion food συμπυκνωμένος χυμός πορτοκάλι 1lt

Απολαύστε τον αναζωογονητικό συμπυκνωμένο χυμό πορτοκάλι 1lt της Arion food και ανακαλύψτε τη φρεσκάδα και τη γεύση που θα σας κερδίσει. Με μια γλυκιά επίγευση πορτοκαλιού, αυτός ο χυμός θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική ποιότητα της Arion food.
Τιμή 3,00 €

Nava nature φόρμα κέικ στρόγγυλη από αλουμίνιο με αποσπώμενη βάση 28x7cm

Η στρόγγυλη φόρμα κέικ Nava nature από αλουμίνιο με αποσπώμενη βάση 28x7cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας Nava, αυτή η φόρμα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο κέικ που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τη φόρμα κέικ Nava nature τώρα και απολαύστε τις νοστιμιές που θα δημιουργήσετε με αυτήν!
Τιμή 5,46 €

Soft υγρό απορρυπαντικό ρούχων για μαύρα ρούχα 16μεζ 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soft μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 16 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 1,71 €