• Κύκλωψ φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 4,2lt
  • Κύκλωψ φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 4,2lt
  • Κύκλωψ φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 4,2lt
  • Κύκλωψ φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 4,2lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 4,2lt

Ανακαλύψτε τον κορυφαίο τρόπο να αποθηκεύσετε τα τρόφιμά σας με το Κύκλωψ φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 4,2lt. Ιδανικό για κάθε σας ανάγκη, αυτό το φαγητοδοχείο σας προσφέρει την απόλυτη προστασία και ασφάλεια για τα τρόφιμά σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας!
24979
5202707014006
3,09 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπωλ sahra 2,5lt dc-860

Το μπωλ Sahra 2,5lt dc-860 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την ανθεκτική του κατασκευή, θα σας χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το κομψό και πρακτικό προϊόν για το σπίτι σας!
Τιμή 1,39 €

RICE UP ΤΣΙΠΣ ΟΛΙΚΗΣ 60gr. - (ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΑΛΑΤΙ & ΞΥΔΙ)

Ανακαλύψτε τη γεύση και την υγεία με τα RICE UP τσιπς ολικής με θαλασσινό αλάτι και ξύδι! Μια νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ που θα ικανοποιήσει τις γευστικές τους ανάγκες. Απολαύστε τη γεύση της θάλασσας και το άρωμα του ξυδιού σε κάθε δαγκωνιά, και ανανεώστε τις επιλογές σας με τα RICE UP τσιπς ολικής!
Τιμή 0,95 €

Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml

Το Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml είναι η ιδανική λύση για ένα φρέσκο και ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει τις δυσάρεστες μυρωδιές και δημιουργεί μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το Air freshe σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και ευχάριστο χώρο κάθε μέρα.
Τιμή 1,05 €

Uniglass 54110 ποτηρι γυαλινο κρασιου vakhos 12,5cl 12τεμ

Το ποτήρι γυαλινού κρασιού Uniglass 54110 Vakhos 12,5cl 12τμχ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας γευστική εμπειρία. Με το κομψό και λεπτό σχεδιασμό του, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας και κομψότητας στο τραπέζι σας. Κάθε γουλιά θα είναι μια απόλαυση για τις αισθήσεις σας, ενώ η ποιότητα και η αντοχή του θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 5,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Μακο ρύζι μπονέτ 500gr

Ρύζι παρμπόιλντ της εταιρίας Mako, για να ολοκληρώσετε το μεσημεριανό ή βραδινό σας τραπέζι. Κίτρινο μακρύκοκκο ρύζι προβρασμένο με την μέθοδο υγροθερμικής επεξεργασίας κατά την οποία ο κόκκος ρυζιού εμβαπτίζεται σε θερμό νερό και ατμό με αποτέλεσμα όλα τα θρεπτικά του συστατικά να διαχέονται στο εσωτερικό του κόκκου, ενώ την ίδια στιγμή το ρύζι γίνεται πιο νόστιμο και σπυρωτό.

Τιμή 0,97 €

Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών extra large

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Τιμή 2,78 €

Colgate οδοντόκρεμα max white infinite 75ml

Η Colgate Max White Infinite 75ml οδοντόκρεμα είναι το απόλυτο προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αυτή η οδοντόκρεμα αφαιρεί τις πιο ανθεκτικές πλάκες και βάφει τα δόντια σας σε λευκότητα που διαρκεί. Αποκτήστε την Colgate Max White Infinite 75ml σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά στην πρώτη χρήση!
Τιμή 2,26 €

Regina σερβιέτες ελαφράς ακράτειας extra 12τεμ

Οι σερβιέτες ελαφριάς ακράτειας είναι υγιεινοί υγροαπορροφητικοί υγιεινοί ενδιάμεσοι δίσκοι που σχεδιάστηκαν για να αντιμετωπίσουν την ακράτεια ούρων και τις μικρές απώλειες ούρων που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτοί οι δίσκοι διαθέτουν ειδικές υποαλλεργικές και ανθεκτικές επιφάνειες που παραμένουν ξηρές και αναζωογονημένες ακόμα και μετά από αναπνοή.

Τιμή 2,40 €